kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ATHENSSEXSTUDIOS

Sabrina

Adriana

Nikol

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Evelina ind

IOANNA IND

Katerina Massage

Princes

Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο!

Ξεκίνησε από Vrikolakas, Νοεμβρίου 28, 2008, 11:17:29 ΜΜ

Taurys, Jack Bing, Studio Orhidea και 177 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

mpouzoklidos

Παράθεση από: px75 στις Ιουνίου 22, 2014, 03:35:08 ΜΜ
Όντως φίλε μου, το Μελινάκι επέστρεψε στην αλυσίδα της Καρολίνας. Σήμερα δουλεύει στο Μελαντίας.


δεν είναι είδηση αυτή η είδηση είναι ότι πέρασε με την Ρομπέρτα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος

Παρθενωνας

Παράθεση από: mpouzoklidos στις Ιουνίου 22, 2014, 03:26:33 ΜΜ

εσύ ρε μεγάλε τι πρόβλημα έχεις;;;;
χάλασε και εσύ μια περιουσια στα μαγαζιά και να δεις τη υπηρεσίες θα έχεις
Παράθεση από: errikos στις Ιουνίου 22, 2014, 03:43:18 ΜΜ
πηγαινε να εκτονωθεις ειναι καλυτερα :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
:-* :-* :-* :-*
Οταν θα φτασω στο σημειο να εχω φαει και εγω τις περιουσιες που εχετε φαει και εσεις στις πουτανες τα ξαναλεμε :tooth:
Ο Ελληνας πάσχει απο το σύνδρομο της πόρνης και του νταβατζή. Εκδίδεται  όλη την μέρα και τα ακουμπάει στους ίδιους νταβατζήδες που την έβγαλαν στο πεζοδρόμιο γιατί της έταξαν γάμο, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΓΑΠΗ.

mpouzoklidos

Παράθεση από: Παρθενωνας στις Ιουνίου 22, 2014, 03:53:15 ΜΜ
:-* :-* :-* :-*
Οταν θα φτασω στο σημειο να εχω φαει και εγω τις περιουσιες που εχετε φαει και εσεις στις πουτανες τα ξαναλεμε :tooth:

τουλάχιστον εμείς της έχουμε φάει με πουτάνες και όχι με  τραβέλια  :mrs_eusa_dance: :mrs_eusa_dance: :mrs_eusa_dance:
ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος

Παρθενωνας

Παράθεση από: errikos στις Ιουνίου 22, 2014, 03:59:39 ΜΜ
πηγαινε να τις φας με ελλεηνιδες ξεβρακοκεφαλες κοριτσακια της διπλανης πορτας,
που με το νυχτικο τριβουν κατσαρολες που να καυλωσεις .........................
να τις πηγαινεις μπουζουκια για φαι και μετα να σου λενε εχω πονοκεφαλο και να λες καληνυχτα
ασε να γαμαμε εμεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρηκες υποστηρικτη τωρα και βγηκες παλι απο το καβουκι σου? :84:
Ο Ελληνας πάσχει απο το σύνδρομο της πόρνης και του νταβατζή. Εκδίδεται  όλη την μέρα και τα ακουμπάει στους ίδιους νταβατζήδες που την έβγαλαν στο πεζοδρόμιο γιατί της έταξαν γάμο, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΓΑΠΗ.

Cheyenne

#19759
Σε Σαββατιάτικη mega τσάρκα, συντροφιά με τους lagonisian. Mpouzoklido και bk1981, ξεκινώντας γύρω στις 21:00 όσο ο πολύς ο κόσμος έβλεπε Mundial......

Τριγγέτα 3: Πάμελα. Ψηλή ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Γνωστή σαν Κάτια από το ξεκίνημα της πορείας της στα Κασσάνδρας.

Συγγρού 144: Πάρις. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά και σωστές αναλογίες σώματος.

Αριστοτέλους 5 : Ντιάνα. Νεαρή κοντή καστανή υπερβολικά αδύνατη, πολύ μακριά από τα γούστα μου. Μπέλλα, Η μελαχρινή Αγγλίδα αρκετά συμπαθής παρουσία και Αλέξια την οποία δεν είχαμε την υπομονή να βγει από το δωμάτιο.

Αριστοτέλους 6 : Καρίνα. Όμορφη μελαχρινή με γλυκό μουτράκι, αρμονικό σώμα. Την έχω ξαναδεί στην Γερμανική αλυσίδα και διόλου παράξενο, μιας και πλέον το ίδρυμα εντάθηκε στους «Γερμανούς»....

Ελ. Βενιζέλου 40 : . Τάνια, milf με κοντά μαλλιά, παρουσία μακριά από τα standards μου. Για να είναι όμως εκεί τόσο καιρό προφανώς θα έχει το κοινό της όπως εξάλλου λένε και οι πληροφορίες μου για αρκετά «δυνατό δωμάτιο. Ανισα . Νεαρή μελαμψή αδύνατη σχετικά, με ίσια μαλλιά πιασμένα αλογοουρά. Πάρα πολύ βελτιωμένη εμφανισιακά συγκριτικά με το ξεκίνημα της στο ίδρυμα.

Ελ. Βενιζέλου 35 : Τζένη. Εδώ συναντήσαμε μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της τσάρκας κατά την άποψη μας. Ψηλή, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι ην μέση. Όμορφο πρόσωπο, κορμί λαμπάδα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, χαμογελαστή και με αέρα στο σαλόνι. Και τον λαγό και έμενα μας έβαλε σε σκέψεις για το μέλλον.

Θησέως 365 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Ελ. Βενιζέλου 79 : Σόφι. Η καστανή milf που εργάζεται παράλληλα και στο Βούρβαχη 19.

Σερβίων 26 : Η sexy θεία Λάνα και μαζί της η Ήρα. Όχι η Τατάρα αλλά μια υπέρβαρη ξανθιά milf με αρκετά επιπλέον κιλά και μεγάλο στήθος. Κάποιοι θα την θυμούνται από το Διδύμου 20 το 2009, αλλά και μετέπειτα στο μεταξουργείο από το Ακομινάτου 2.

Δοξάτου 2Α : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν.

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Δυο μελαμψές υπέρβαρες μετριότητες. Η Μαίρη και η Κάτια. Δεν περιγράφω άλλο.....

Κωνσταντινουπόλεως 132 : Πατριτσια. Επέστρεψε η μελαμψή Λατίνα γνωστή από την μεγάλη της θητεία στο Πειραιώς 193 κλπ. Μια της η Λίντα. Όχι η γνωστή αλλά μια υπερπληθωρική ξανθιά Ρωσίδα με μεγάλο στήθος και ακόμα μεγαλύτερη περιφέρεια. Προγράμματα από 30 ευρώ.

Κροκεών 6 : Βίκυ ψηλή promilf με ωραίο σώμα, σπασμένο κάπως πρόσωπο, ίσια καστανά μαλλιά, έχει εργαστεί παλιότερα και σαν Σάντρα στον όμιλο. Σάσα. Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με πλούσιο μα πολύ πλούσιο φυσικό στήθος, με μακριά σγουρά μαλλιά και συμπαθητικό πρόσωπο.

Λ. Αθηνών 204: Δυο Ουγγαρέζες νέες αφίξεις στην αλυσίδα, η Αντριάννα και η Ζακλίν. Αμφότερες μελαχρινές με πιασίματα, πλούσιο στήθος και σωστές αναλογίες. Μαζί τους και μια «παλιά» Ιζαμπέλλα. Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλιά, πολύ ωραίο σώμα, sexy πρόσωπο, αρκετά γελαστή και Ευγένιε στο σαλόνι της.

Λ. Αθηνών 318: Η τρίτη βάρδια ξεκινούσε. Αλις. Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο φυσικό στήθος. Στέλλα. Αδύνατη ξανθή pro milf με πλούσιο στήθος κοντά μαλλιά.

Λ. Αθηνών 373 : Μαρίνα. Ψηλή μελαχρινή με σγουρά μαλλιά λίγο κάτω από τις ωμοπλάτες. Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα, εντυπωσιακή παρουσία σε γενικές γραμμές. Αντζελίνα. Όμορφη νεαρή ξανθιά με μακριά μαλλιά, ωραίο σώμα σε φουλ πρόγραμμα.

Κηφισού 30 :Εργαζόμενο κορίτσι η Ξένια, την οποία δεν είχαμε την υπομονή να περιμένουμε μιας και ήταν απασχολημένη σε πρόγραμμα μιας ώρας.

Κηφισού 30 (The Cage): Ιζαμπέλλα. Καστανή σγουρομάλλα, με εντυπωσιακή περιφέρεια. Κοπέλα αρκετά γνωστή στον χώρο αφού έχει εργαστεί και στο Βριλησσου55-57, Πειραιώς 193 αλλά και μέχρι πρόσφατα στον ίδιο όμιλο σαν Εμιλυ από την Βενεζουέλα..

Αντιοχείας 64 : Γιασμίν Ψηλή καστανη σγουρομάλλα με μακριά αμλλία, συμπαθητικο προσωπο, αδύνατη σχετικά. Μέτρια για μένα, πολύ καλή για τον φίλο μου τον λαγό. Γούστα.....

Θεσσαλονίκης 96 : Μελίντα. Νεαρή ξανθιά με ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα, καθημερινό πρόσωπο, με πέρασμα και από την Γερμανική αλυσίδα αλλά και στον όμιλο μελαντίας 50 κλπ με το ίδιο όνομα. Αλεξάνδρα. Νεαρή μελαχρινή με ίσια μαλλιά, σωστές αναλογίες, αλλά έμενα προσωπικά το στυλ της δεν με πείθει για πέρασμα στα ενδότερα.

Θεσσαλονίκης 81 : Ελάτε σε τρείς ώρες, ελάτε σε τρεις ώρες. Έτσι ακούστηκε μια φωνή πίσω από την πόρτα να μας ανακοινώνει......

Τατοίου 58 (κάτω): Αμαλία. Εντυπωσιακή new entry όχι τόσο για την εμφάνιση της αλλά για την διάθεση και «τρέλα της» στο σαλόνι. Ξανθιά με κοντά μαλλιά, φυσικό στήθος καυλάντισε αρκετά με τον bk1981 αλλά και όλη την παρέα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μάγια. Νεαρή μικροκαμωμένη μελαχρινή, γνωστή από το πέρασα της από την γερμανική αλυσίδα, αλλά και την Φυλής παλιότερα.

Τατοίου 58 (πάνω): Λάουρα, η ξανθιά καλλονή με τα μεγάλα όμορφα μάτια, γνωστή ως επί το πλείστον από την μεγάλη της θητεία στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου.

Τατοίου 71 : Τζοάννα. Νεαρή σγουρομάλλα με ωραίο πρόσωπο, σώμα με σωστές αναλογίες, ενισχυμένο στήθος, αρκετά φιλική και οικεί α με τον λαγό που την τίμησε πρόσφατα

Α. Παπανδρέου 4 (Golden) : Μελίνα.  Νεαρή μελαχρινή με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Αρκετά αδυνατισμένη από το πρόσφατο παρελθόν. Οι παλιότεροι σίγουρα θα την θυμούνται και σαν Νίνα/Σουεντη από το πέρασμα της στον όμιλο Κασσάνδρας παλιότερα, όπου εργαζόταν και μέχρι πρόσφατα σαν Μελινάκι. Πλέον ξανά στην αλυσίδα της Μελαντίας 50 κλπ.

Studio 12 (κάτω) : Αφροδίτη. Η ξανθιά Πολωνή γνωστή από το Πιπίνου 118. Αέρας έμπειρης γυναίκας, με σγουρά μαλλιά και ελκυστικές καμπύλες. Σελινα. Ψηλή όμορφη ξανθιά με πλούσιο στήθος σε κοινή θέα. Ζανέτ. Ψηλή καστανή με ωραίες αναλογίες και πλούσιο στήθος.

Studio 12 (πάνω): Σόνια. Η βετεράνος αρχοντική milf. Ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά, παραμένει κορμάρα, έχει «σπάσει» στο πρόσωπο. Θεωρώ υπερβολικά τα 100 ευρώ για ελεύθερο στοματικό , όπως μας ανακοινώθηκε. ,

Βριλησσού 46: Κλεοπάτρα. Το μόνο κοινό με την βασίλισσα της Αιγύπτου είναι τα μαύρα της μαλλιά. Κατά τα άλλα, αδιάφορο πρόσωπο ντυμένη με  μαύρο φόρεμα, που δεν άφηνε να φανούν πολλά, από τα επιπλέον κιλά της. Εμμανουέλλα. Η ξανθιά αρχοντική Milf εξ Ουκρανίας ντυμένη με μαύρο fish net όπου φαινόντουσαν τα πλούσια προσόντα της. Άριστη επιλογή για τους μιλφάκηδες και όχι μόνο.

Βριλησσού 42: Αλέξια. Από τις «βετεράνους» των studio, παρόλο που δεν είναι μεγάλη σε ηλικία. Μελαχρινή πλέον, καρέ χτένισμα, από τα ομορφότερα μάτια/πρόσωπα που έχω δει. Μαριάννα: Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο με αέρα  έμπειρης γυναίκας. Πιθανόν πολλοί να την γνωρίζουν και σαν Αλίκη από την μεγάλη της θητεία και στο Πιπίνου 118. Με μεγάλη θητεία μέχρι πεόσφατα και στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου με το ίδιο όνομα.

Βριλησσού 36: : Σόνια. Ψηλή αδύνατη μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο. Με θητεία στο Amnezia σαν Χριστίνα. Αν και δεν είναι στα standards μου η εμφάνιση της, είναι μια κοπέλα που μου αρέσει αρκετά και στο παρελθόν έχω περάσει πολύ καλά μαζί της. Φαίη Μια από τις κοπέλες που εμένα τουλάχιστον αρέσει αρκετά. Νεαρή, ψηλή, κορμάρα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, πλούσιο φυσικό στήθος, και αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Καστανά κοντά μαλλιά λίγο πάνω από τους ώμους, πρόσωπο γλυκό, με ωραίο εκφραστικό βλέμμα

Βριλησσού 36Α: Κέλλυ. Νεαρή καστανόξανθη με ωραίο σώμα, φυσικό  στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια και μόνιμα χαμογελαστή και με θετική αύρα, αλλά και άριστες επιδόσεις κατά κοινή ομολογία όλων των φίλων που την έχουν τιμήσει, που δεν είναι και λίγοι, μεταξύ αυτών και ο γράφων. Μαρκέλα. Η γνωστή νεαρή ξανθιά του ομίλου που δεν χρειάζεται συστάσεις. Φιλική, ευδιάθετη, μας έκανε παρέα  στο σαλόνι στην μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε αφού είχαμε τυχαία συνάντηση με τους ,μέγιστους PIATSAS, kerveras, makis1985 και petros tis Skandalis. Για κάτι τέτοια αξίζον οι τσάρκες....

Βριλησσού 55: Βίκυ. Νεαρή καστανή σγουρόμαλλα σήμερα .. Κοπέλα μόνιμα χαμογελαστή, topless εμφάνιση, φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια σε φουλ πρόγραμμα. Μισελ. Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά, αδύνατη σχετικά με μέτριο για τα γούστα μου πρόσωπο.

Βούρβαχη 19 : Τόρι, η νέα άφιξη της αλυσίδας. Από την πρώην ΕΣΣΔ, μα καστανά σγουρά μαλλιά, σωστές αναλογίες σώματος, φυσικο στήθος συμπαθητικό πρόσωπο, αρκετά γελαστή και με χιούμορ στ σαλόνι.

Μπουζιάνη 2 : Εμμανουέλλα.  Νεαρή με σκούρα  ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο σαρκώδη χείλη, περιφέρεια με sexy καμπύλες. Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στο πλούσιο φυσικό της στήθος, που όμοιο του ελάχιστες κοπέλες έχουν. Γνωστή και σαν Χριστιάνα από Βουρβαχη 19 και την αλυσίδα Μελαντιας 50 κλπ. Εργάζεται παράλληλα και στο Δοξάτου 2Α. Δάφνη. Η ξανθιά Ελληνίδα milf γνωστή από την παράλληλη θητεία της και στο Κροκεών 6. Αδύνατη με ωραίο σώμα, αέρα έμπειρης γυναικάς. Ο λαγός είχε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί της. Λεπτομέρειες στην κριτική του.

Η. Ηλιού 82 : Ιρμα. Ξανθιά Mild εκ Εσθονίας ,ε με κοντά μαλλιά, σε καρέ χτένισμα, ωραίο σώμα, φυσικό στήθος, γλυκύτατο πρόσωπο. Ρουμπυ. Μελαχρινή νεαρή χυμώδης αρκετά βελτιωμένη από την τελευταία φορά που την είδα στις τσάρκες μου. Γελαστή και ευγενική στο σαλόνι της.

Ιωαννίνων 3 : Αλεξάνδρα. Κοντή Ρωσίδα milf με «σπασμένο» πρόσωπο, μακριά ξανθά μαλλιά, φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο κορμάκι και δικτυωτές κάλτσες. Από 20 το απλό, 30 ελεύθερο, 69, μασάζ στα 40 πρωκτικό. Συνεννόηση μόνο στα Αγγλικά, αφού έχει δεν έχει 1 εβδομάδα στην χώρα μας.
 
Κασσάνδρας 8Α: Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνή με τα μακριά σγουρά μαλλιά και την μόνιμα πρωτότυπα εμφάνιση με σουτιέν και δίχως κάτω εσώρουχο. Σε φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 8Β: Κλειστό

Κασσάνδρας 8Γ: Μαρίνα. Η μελαχρινή ψηλή  καλλονή, γνωστή από την μεγάλη θητεία της στο Φυλής 104. Ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, λαχταριστή περιφέρεια. Πρόσωπο και αέρας έμπειρης γυναίκας, σαρκώδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά μάτια. Φουλ πρόγραμμα.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Ζετα. Η ομορφότερη κοπέλα έξ αλλαγής φύλλου που έχω συναντήσει. Ξανθιά, ίσια μαλλιά, ντυμένη με κόκκινο σέξι νυχτικό αρκετά γελαστή και  φιλική στο σαλόνι μας χαιρέτησε πολύ εγκάρδια.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Κλειστό

Κασσάνδρας 6: Η Ιρένα σταθερά.

Κασσάνδρας 4: Κλειστό

Κασσάνδρας4 Β και βαρεθήκαμε να μπούμε.. Ήταν πάντως ανοιχτά.

Μ. Αλεξάνδρου 133: Μιχαέλλα. Η νεαρη καστανη γλυκήτατη κοπέλα με το πλούσιο φυσικο στήθος, γνωστη μας ατπο το μέγαρο της πλατείας βαθη. Τζένη. επέτσρεψε η ξανθιά γλυκήτατη παρουσία του ομίλου. Πλουσιο φυσικό στηθος σε κοινή θεα, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, πολύ όμορφο π΄ροσωπο για τα γούστα μου.

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Κλαούντια, Ψηλή αδύνατη ξανθιά, νεαρή Ρουμάνα. Έχει πλέον ωριμάσει, και έχει ομορφύνει αρκετά. Ντυμένη με μαύρα εσώρουχα και δικτυωτό καλσόν. Με θητεία στο μέγαρο της πλατείας Βάθη. Ελένη. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, αδύνατη και ωραία περιφέρεια, μικρό σχετικά στήθος σε topless εμφάνιση  Με θητεία στο Τατοίου 58 σαν Νικόλ, αλλά και σαν Βαρβάρα στο ολιγοήμερο πέρασμα της από το Πειραιώς 121.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α : Πέννυ και τα λόγια είναι περιττά για την διάθεση και το sex appeal αυτής της κοπέλας. Αμαλία. Νεαρη μελαχρινή με σπαστά (αυτή την φορά) μαλλιά και πικάντικο μουτράκι. Αρκετά ευδιάθετη και sexy στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 92 : Κλειστό.

Κωνσταντινουπόλεως 94 : Μαρίνα. Νεαρή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Με πρότερη θητεία στο Αριστοτέλους 6. Εμιλυ. Η νεαρή αδύνατη με τα μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, και πεταχτό κωλαράκι σ ε φουλ πρόγραμμα.
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

DgLife

Η Αλέξια του Βρ42 είναι η ιδια Αλέξια που δούλευε Κασσάνδρας και Θησέως40 πριν δυο χρόνια;

sexy captain

Παράθεση από: DgLife στις Ιουνίου 22, 2014, 04:18:32 ΜΜ
Η Αλέξια του Βρ42 είναι η ιδια Αλέξια που δούλευε Κασσάνδρας και Θησέως40 πριν δυο χρόνια;
καμία σχέση η Αλέξια της Βριλησσού 42 με την Αλέξια των Κασσάνδρας που αναφέρεις.

Παρθενωνας

Παράθεση από: mpouzoklidos στις Ιουνίου 22, 2014, 03:57:28 ΜΜ
τουλάχιστον εμείς της έχουμε φάει με πουτάνες και όχι με  τραβέλια  :mrs_eusa_dance: :mrs_eusa_dance: :mrs_eusa_dance:
Τα τραβελια ειναι next level μυστη μου......οταν λοιπον φας εσεις την περιουαια που εχω φαει εγω στις πουτανες και τις βαρεθεις οπως εγω τοτε θα εκτιμησεις την αξια της μεταλλαγμενης ηδονης :84:
Και μια μικρη λεπτομερεια........τα εξτρα που παιρνουμε απο τις κοπελες χωρις να τα εχουμε πληρωσει τα κραταμε για τον εαυτο μας γιατι μας διαβαζουν και αθωοι πελατες.
Αντε γιατι μερικοι εδω μεσα την εχουν παραδει γαμιαδες
και η αλαζονεια τους θα τους καψει αργα η γρηγορα.
Ο Ελληνας πάσχει απο το σύνδρομο της πόρνης και του νταβατζή. Εκδίδεται  όλη την μέρα και τα ακουμπάει στους ίδιους νταβατζήδες που την έβγαλαν στο πεζοδρόμιο γιατί της έταξαν γάμο, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΑΓΑΠΗ.

DgLife

Παράθεση από: sexy captain στις Ιουνίου 22, 2014, 04:26:14 ΜΜ
καμία σχέση η Αλέξια της Βριλησσού 42 με την Αλέξια των Κασσάνδρας που αναφέρεις.
Και αυτή που αναφέρω που είναι;Ξέρει κανείς;

Dragoste

Παράθεση από: DgLife στις Ιουνίου 22, 2014, 04:29:32 ΜΜ
Και αυτή που αναφέρω που είναι;Ξέρει κανείς;
Αν αναφέρεσαι στο καστανόξανθο λεπτό ρωσσιδάκι απο την Καλλιθέα  θα σε απογοητεύσω μόρτη.Έχουν χαθεί τα ίχνη της.

bk1981

ο σεβαστος ινδιανος τα εγραψα ολα τελεια,παμε να δουμε μερικα σημεια της τσαρκας μεσα απο την δικη ματια...
ο λαγος ειναι ενας μικρος θεουλης.ο τροπος που μιλαει στις κοπελες,ο χαβαλες,τα χορευτικα ακομα και ο τροπος που τρομαξε οταν του εκανε επιθεση η σονια εν υπαρχουν.δικαια ειναι ο πορνος της καρδιας μας.
φιλικη συμβουλη προς ολους τους στουντιακιδες.αν θελετε να κοιμαστε ησυχα μην πατε στα κοριτσια που ηταν χθες βραδυ στο σερβιων,κων 130 και 132 και ιωαννινων.μιλαμε για δ εθνικη.α να μην ξεχασω να αναφερω οτι ειναι ντροπη να χρησιμοποιει το τρισενδοξο ονομα λιντα αυτη η φαλ... που ειδα στο κων.
στα ευχαριστα τωρα,αφροδιτη στο 12 και αμαλια στο τατοιου 58 μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση και το πορνοενστικτο μου λεει οτι θα ειναι πολυ καλες και στα ενδοτερα.
ωραια κοριτσια ειχαν οι γερμανοι αλλα θεωρω οτι ειναι ζαρια το περασμα στα ενδοτερα και δυσκολα θα προτεινα σε καποιον να παει.
τα μεγαλα ονοματα:μαρκελα,πενυ,μαρινα,τζουλια και φαιη ηταν οπως παντα αψογες και ακρως καβλωτικες.
θετικη   εντυπωση μου εκανε και η δαφνη στο μπουζιανη.μοντελε σωμα και ανεβασμενη διαθεση.απ τα μιλφ που θα γαμουσα ανετα.
να μην ξεχασω την ζετα που μολις βγηκε στο σαλονι μου κοπηκαν τα ποδια.απ τις πιο ομορφες γυναικες που δουλευουν σταστουντιο
εισαι στο μυαλο κατι μαγικο

mpouzoklidos

Παράθεση από: Cheyenne στις Ιουνίου 22, 2014, 04:17:01 ΜΜ
Σε Σαββατιάτικη mega τσάρκα, συντροφιά με τους lagonisian. Mpouzoklido και bk1981, ξεκινώντας γύρω στις 21:00 όσο ο πολύς ο κόσμος έβλεπε Mundial......


Κωνσταντινουπόλεως 94 : Μαρίνα. Νεαρή μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Με πρότερη θητεία στο Αριστοτέλους 6. Εμιλυ. Η νεαρή αδύνατη με τα μακριά ξανθά μαλλιά, σαρκώδη χείλη, και πεταχτό κωλαράκι σ ε φουλ πρόγραμμα.

:respect18: :respect18: :respect18: :respect18: :respect18: :respect18: :respect18: :respect18:
για την ενημέρωση ένα μικρό λαθάκι μονο που μπορεί να ευθύνομαι και εγώ Αριστοτέλους 5 και όχι  6
ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος

john82

Παράθεση από: bk1981 στις Ιουνίου 22, 2014, 04:45:39 ΜΜ
ο σεβαστος ινδιανος τα εγραψα ολα τελεια,παμε να δουμε μερικα σημεια της τσαρκας μεσα απο την δικη ματια...
ο λαγος ειναι ενας μικρος θεουλης.ο τροπος που μιλαει στις κοπελες,ο χαβαλες,τα χορευτικα ακομα και ο τροπος που τρομαξε οταν του εκανε επιθεση η σονια εν υπαρχουν.δικαια ειναι ο πορνος της καρδιας μας.
φιλικη συμβουλη προς ολους τους στουντιακιδες.αν θελετε να κοιμαστε ησυχα μην πατε στα κοριτσια που ηταν χθες βραδυ στο σερβιων,κων 130 και 132 και ιωαννινων.μιλαμε για δ εθνικη.α να μην ξεχασω να αναφερω οτι ειναι ντροπη να χρησιμοποιει το τρισενδοξο ονομα λιντα αυτη η φαλ... που ειδα στο κων.
στα ευχαριστα τωρα,αφροδιτη στο 12 και αμαλια στο τατοιου 58 μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση και το πορνοενστικτο μου λεει οτι θα ειναι πολυ καλες και στα ενδοτερα.
ωραια κοριτσια ειχαν οι γερμανοι αλλα θεωρω οτι ειναι ζαρια το περασμα στα ενδοτερα και δυσκολα θα προτεινα σε καποιον να παει.
τα μεγαλα ονοματα:μαρκελα,πενυ,μαρινα,τζουλια και φαιη ηταν οπως παντα αψογες και ακρως καβλωτικες.
θετικη   εντυπωση μου εκανε και η δαφνη στο μπουζιανη.μοντελε σωμα και ανεβασμενη διαθεση.απ τα μιλφ που θα γαμουσα ανετα.
να μην ξεχασω την ζετα που μολις βγηκε στο σαλονι μου κοπηκαν τα ποδια.απ τις πιο ομορφες γυναικες που δουλευουν σταστουντιο
και εγω που ειδα την Πενυ σκεφτομουν σοβαρα να περασω γιατι ηταν ομορφουλα και καυλιαρα
βεβαια φιλος μου περασε μαζι της προ μηνων με κακες εντυπωσεις
και ειμαι επιφυλακτικος
:free-indifferent-smileys-746:

bk1981

Παράθεση από: john82 στις Ιουνίου 22, 2014, 05:13:00 ΜΜ
και εγω που ειδα την Πενυ σκεφτομουν σοβαρα να περασω γιατι ηταν ομορφουλα και καυλιαρα
βεβαια φιλος μου περασε μαζι της προ μηνων με κακες εντυπωσεις
και ειμαι επιφυλακτικος
:free-indifferent-smileys-746:
γιαννη μου εγω περασα πολυ καλα μαζι της και θα ξαναπαω σιγουρα.απο κει περα εισαι εμπειρος παιχτης και πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι ολοι ειμαστε διαφορετικοι και βλεπουμε με τον δικος μας τροπο πως μας φερθηκε η καθε κοπελα.αν γουσταρεις pse δεν νομιζω οτι θασε απογοητευσει
εισαι στο μυαλο κατι μαγικο

Zizel

H σημερινή απογευματινή βάρδια 22/6 και  πρωϊνή βάρδια για της 23/6 είναι έτοιμη στα μαγαζιά μας.

Μεγαλου Αλεξανδρου 133,Κωνσταντινουπολεως 80,Κωνσταντινουπολεως 92Α,Βριλησσου 36 και Βριλησσου 36Α

Και η Τζένη μας


Κωνσταντινουπολεως 92Α,Βριλησσου 36

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

ΚΩΝ/Λεως 128

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

Maria IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Λάουρα IND

Μαίρη Μασάζ

Aimilia Barak

Agni Massage

Άννα Μαρία

FRANTZI 2