kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Ethereal SPA

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

Sabrina

Adriana

Nikol

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Evelina ind

IOANNA IND

Katerina Massage

Agni Massage

Princes

Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο!

Ξεκίνησε από Vrikolakas, Νοεμβρίου 28, 2008, 11:17:29 ΜΜ

xenos11, sigalas, rantantan και 122 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Jack The Ripper

#3180
Πειραιως 109 χτες μια Τζεσσικα αδιαφορη
Ευνειδων 5 η Εμμα η Ουκρανεζα που δουλευει και στα μπουρδελα της Ιασωνος 1α,β και γ
Και μια πληροφορια προς στους αντμινς!Το Θησεως 365 δεν λειτουργει ποια αλλα εχει μεταφερθει με την ιδια διευθυνση και το ιδιο προσωπικο στη Θησεως 79 ωστε να ειναι κοντα με τα 35 και 40!

footfetish

#3181
Παράθεση από: "Jack The Ripper"Ευνειδων 5 η Εμμα η Ουκρανεζα που δουλευει και στα μπουρδελα της Ιασωνος 1α,β και γ
Μα καλά απο το βρωμερό Μεταξουργείο πήγε σε στούντιο η κοπέλα? Το θεωρώ αδιανόητο αυτό.

Jack The Ripper

#3182
Παράθεση από: "podarakias_ginekon"Μα καλά απο το βρωμερό Μεταξουργείο πήγε σε στούντιο η κοπέλα? Το θεωρώ αδιανόητο αυτό.
Η ιδια μου το ειπε και δεν ειναι αδιανοητο γιατι αρκετες πατρωνες εκτος απο στουντιο εχουν και μπουρδελα δικα τους.Οικοι ανοχης ειναι εξαλλου και τα μπουρδελα και τα στουντιο.

tsoutsounas

#3183
Παράθεση από: "podarakias_ginekon"Μα καλά απο το βρωμερό Μεταξουργείο πήγε σε στούντιο η κοπέλα? Το θεωρώ αδιανόητο αυτό.
Εγώ θα έλεγα το αυτονόητο.
Η Αλίσια που είναι στο Βριλησσού 42 γαμιότανε στο Ιάσωνος 19 άνω με 15 ευρό.Η Έρικα που είναι στο Σπύρου Πάτση 40 γαμιότανε στο Ιάσωνος 37Α επίσης με 15 ευρό.Η Άννα η Σέρβα που είχε βάλει και στάνταρ στην αλυσίδα Κασσάνδρας τιμή 60 ευρό γαμιότανε και αυτή με 15 ευρό στο Κολωνού 11 ισόγειο.Η Καρολίνα με τα τεσσεραμισάρια βυζόμπαλα που δουλεύει στη Βούρβαχη 19 γαμιότανε και με 20 ευρό στο Φυλής 92.
Θές και άλλες η σου φτάνουν αυτές?
Αυτά που λες εσύ...μας τά'πε και ένας Γάλλος...
Και αν δεν γαμήθηκες μικρός...
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!

footfetish

#3184
Παιδιά δεν τα ήξερα όλα αυτά που γράφετε για μπουρδέλα και στούντιο.Respect γιατί έχετε αφιερώσει πολλές ώρες σε αυτούς τους χώρους και τα γνωρίζετε απο πρώτο χέρι.

spoon

#3185
Να πουμε κιολας οτι 1-2 απο αυτες δινανε και κωλουρι τοτε στο Μεταξι!!! ~03

καραφλο αρχιδι

#3186
Παράθεση από: "Jack The Ripper"Ευνειδων 5 η Εμμα η Ουκρανεζα που δουλευει και στα μπουρδελα της Ιασωνος 1α,β και γ
O saint customer να σε ευλογει αγαπητε αντεροβγαλτη γιατι με την χρησιμη πληροφορια σου μας εκανες να γλυτωσουμε τριαντα (30) αδικοχαμενα ευρο  !@#h

Gang13

#3187
Χθεσινή τσάρκα μετά από πολυυυ καιρό, αυτή τη φορά στα στούντιο.. Μεταμεσονύχτια

Πραγματοποιήθηκε με μέλος ο οποίος είναι κατ'ευφημισμό "μπουρδελιάρης" και με τον άνθρωπο-πούτσα.. μέλος άγνωστο στο ευρύ κοινό αλλά αξέχαστος σε όσους έχουν ακούσει για το πέος μεγέθους " nigerian xxl " που κρύβει μέχρι να βρεθεί μια άτυχη να το φιλοξενήσει μέσα της.

Στο Κασσάνδρας 6 ήταν η Νικόλ. Μελαμψή με ωραίο και στητό κώλο, σεμιναριακό θα έλεγα, που ξυπνά το ορμέμφυτο. Η καλλίπυγος αυτή κορασίδα είναι μελαχροινή και έκφυλη.

Φραντζή 47 είδαμε τη Ρέα τη μοιραία. Τι εθνικότητας είναι η κοπέλα ; Φυσιογνωμικά φαινόταν να έχει γεννηθεί στο Ανατολικό μπλοκ, αλλά προς το νότο. Μαλλιά πυρρόξανθα και ωραίο κορμί.

Ιππώνακτος 14 εργαζόταν η Άντζελα (;) .. Ξανθό που μίλφιζε. Σώμα - χρυσόξυλο για τα γούστα μου, ενώ πρόσωπο πολύωρης ενασχόλησης με προ εβολούσιον.

Στο Συγγρού 144, αρχικά εξεπλάγην από το όνομα Σίντυ αφου μας παρέπεμπε σε Σι Ντι (κροςς) αλλά ευτυχώς βγήκε μια βραζιλιάνα με καλλίγραμο σώμα, αλλά όχι αρκετά μελαμψή για βραζιλιάνα.

Βριλησσού 60 η Σάντρα η οποία είχε κορμάρα. Της τον έδινα να τον πάρει πακέτο σπίτι της.

Βριλησσού 46 είδαμε τη Βαλεντίνα, ξανθό και πολύ καλά στεκούμενο, μιλφ από τη μαμά Ρωσία! Πολύ αδύνατη αλλά με αξιοχούφτωστα βυζιά. Έχει πιτσιλιστεί στο μακρινό παρελθόν στις "ακαδημίες" της Φυλής πριν πάει στη "Μπαρτσελόνα".

Στο 42 ήταν η Ρομίνα η ρουμάνα. Όμορφη και φαινόταν ορεξάτη, αλλά πιστεύω υπήρχαν και καλύτερες επιλογές.

Βριλησσού 57 ήταν η Αλέξια. Ένα ρώσικο άλογο σαν αυτά των καζάκων! Η υπηρεσία πολύ ευγενική :)

Και τέλος, στο 55, η ελληνοαιγύπτια, της οποίας το όνομα δε θυμάμαι. Έμοιαζε πάντως με ελληνίδα τον Αύγουστο (Χρώμα ζεφυρί - 35 μπάνια)
Пролетарий всех стран, соединяйтесь!

Cheyenne

#3188
Παράθεση από: "Gang13"Και τέλος, στο 55, η ελληνοαιγύπτια, της οποίας το όνομα δε θυμάμαι. Έμοιαζε πάντως με ελληνίδα τον Αύγουστο (Χρώμα ζεφυρί - 35 μπάνια)
H Eλένη φιλτατε Gang, η Ελένη.
 !@#h  !@#h  !@#h  !@#h  !@#h  !@#h  !@#h  !@#h
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Cheyenne

#3189
Σε βραδινή τσάρκα με τον συνοδοιπόρο Pitsiriko1, μετά την λήξη της «σκούπας» :

Κασσάνδρας 3Α: Σαντρα. Γνωστή πλοεν στον όμιλο. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια.

Κασσάνδρας 3Β: Κλαούντια (ή Τζεσσικα). Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, αδυνατούλα, ιδιεταιρα προκλητική στο σαλόνι. Εμφανώς βελτιωμένη από την προηγουμένη φορά που την είδαμε. Φουλ προγράμματα.

Κασσάνδρας 6 : Νικολ. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, πολύ σεξουαλική κοπέλα, δεν τολμώ όμως να περάσω μετά την τραυματική μου εμπειρία μαζί της σαν Έλλη από το Φ80

Κασσάνδρας 4Α: Λάουρα. Μελαχρινή κορμαρα, ωραίο πρόσωπο. Μεγάλο της ατού το πλούσιο φυσικό της στήθος. Προσωπικά έχω περάσει θαυμάσια μαζί της, εν αντιθέσει με άλλους συναγωνιστές που δεν έχουν μείνει ιδιεταιρα ευχαριστημένοι.

Κασσάνδρας 4Β: Άννα. Νεαρή Βουλγάρα, πολύ sexy παρουσία, Μικροκαμωμένη, μελαχροινή, αρκετα ναζιάρα, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Κωνσταντινουπόλεως 61: Λαουρα. Με τα κοτσιδάκια. Η γνωστή Ξανθιά από Δροσοπουλου 95 και Βουρβαχη 19

Ευνειδων 5: Μαρία. Μπουρδελικη παρουσία τολμώ να πω. Ξανθιά με άσχημο πρόσωπο σύμφωνα με το γούστο μου πάντα, εντύπωση μου έκανε η αυτό-παρουσίαση της στο σαλόνι: 50 ευρώ όλα τα προγράμματα, και κωλο και sex show και 69. Δεν ρώτησα διευκρινήσεις διότι δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω.

Χαλκιδικής 83 : Κλειστόν

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Σοφία. Ξανθή, μέτρια στο πρόσωπο και στο σώμα, ντυμένη με τιγρε μαγιό, αδιάφορη θα έλεγα.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Αντζελινα. Εντυπωσιακή λυγερόκορμη κοπέλα με ίσια καστανά μακριά μαλλιά. Ιδιεταιρα ευγενική και φιλική στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 94: Αλεξία, Έχει πλέον «ριζώσει» εδώ. Μελαχρινή, με τα μαλλιά της μαζεμένα, χαρακτηριστικό της το κενό στα μπροστινά της δόντια.

Κωνσταντινουπόλεως 130: Κλειστόν

Δοξάτου 2: Κλειστόν

Σερβίων 26:  Αλεξάνδρα. Αξιοπρόσεκτο ξανθό Milf, με μπούκλες τα μαλλιά της. Έχει εντοπιστεί και στο Κωνσταντινουπόλεως 61, Βουρβαχη 19, όπως επίσης και με το όνομα Μιλβα στο Αγίου Μελετίου 37, Βουλιαγμένης 83

Σπύρου Πάτση 27: Αγάπη. Γνωστή παρουσία. Με νέο look στα μαλλιά της: Ξανθά, μέχρι τον ώμο

Σπύρου Πάτση 40: Σιντυ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου. Καταθεσις.

Πειραιώς 106: παρά τις επίμονες προσπάθειες μας ήταν δυνατόν να παρκάρουμε έστω και διπλοσειρα και αποχωρήσαμε.

Πειραιώς 193: Παμελα. Ξανθια με μακριά μαλλιά σε κοτσίδες, πλούσιο στήθος σιλικόνης εκτός απο τις άλλες εμφανείς προσθετικές. Γνωστή παλαιότερα και από το πέρασμα της από την οδό Κασσάνδρας με το όνομα Ευα,

Συγγρού 144: Τζουλια. Όμορφη παγοκολωνα. Μακριά πλατινε ίσια μαλλιά αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, ψυχρά όμορφο πρόσωπο.

Αριστοτέλους 6: Κλειστόν

Τριγγετα 3: Καρολάιν. Η γνωστή Ουγγαρεζα πορνοσταρ.
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Altec

#3190
Ο Speed δεν ηρθε παρεα σας???Κατι ελεγε για διπλά  %@fu   !*to
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Cheyenne

#3191
Παράθεση από: "Altec"Ο Speed δεν ηρθε παρεα σας???Κατι ελεγε για διπλά  %@fu   !*to
Σκατα στα μούτρα του.

Ακομα τον περιμενω να με παρει τηλεφωνο..........
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Πουτανγαμών Β'

#3192
Παράθεση από: "tsoutsounas"Εγώ θα έλεγα το αυτονόητο.
Η Αλίσια που είναι στο Βριλησσού 42 γαμιότανε στο Ιάσωνος 19 άνω με 15 ευρό.Η Έρικα που είναι στο Σπύρου Πάτση 40 γαμιότανε στο Ιάσωνος 37Α επίσης με 15 ευρό.Η Άννα η Σέρβα που είχε βάλει και στάνταρ στην αλυσίδα Κασσάνδρας τιμή 60 ευρό γαμιότανε και αυτή με 15 ευρό στο Κολωνού 11 ισόγειο.Η Καρολίνα με τα τεσσεραμισάρια βυζόμπαλα που δουλεύει στη Βούρβαχη 19 γαμιότανε και με 20 ευρό στο Φυλής 92.
Θές και άλλες η σου φτάνουν αυτές?
Έλα ρε ... Για Αλίσα και Έρικα ήξερα. Η Άννα η Σέρβα στο Κολωνού ? Θυμάσαι εποχή ?
Η Καρολίνα είναι η Βαλεντίνα ?
Σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό, σά θαρραλέος,
ἀποχαιρέτα την, τήν Ἀλεξάνδρεια πού φεύγει

spoon

#3193
Την Πεμπτη το βραδυ πηρα την Αλεξια στο Κων/λεως 94!!!Καλη περιπτωση, αντεχει με πολυ ανεση στο δυνατο σφυροκοπημα!!!Θελει λιγο δουλεια ακομα στα προκαταρκτικα της!!!Κατα τα αλλα ειναι δυνατη!!!Και η πιπα της πολυ αξιολογη!!! :blowjob

Πουτανγαμών Β'

#3194
Πρωινή βάρδια στο Δροσοπούλου 97 ξέρουμε τί παίζει ?  ::)
Σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό, σά θαρραλέος,
ἀποχαιρέτα την, τήν Ἀλεξάνδρεια πού φεύγει

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

EscortNow

Sweet Escape

Marnis 28

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

ΚΩΝ/Λεως 128

Αλκαμένους 113

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Λάουρα IND

Μαίρη Μασάζ

Aimilia Barak

Άννα Μαρία

FRANTZI 2