kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Ethereal SPA

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

Sabrina

Adriana

Nikol

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Evelina ind

IOANNA IND

Katerina Massage

Agni Massage

Princes

Ημερήσια ενημέρωση για Στούντιο!

Ξεκίνησε από Vrikolakas, Νοεμβρίου 28, 2008, 11:17:29 ΜΜ

roronia12, manos_pap, Giannis2312, elixir, johnnyv13, Blade77, double snake και 109 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Jack The Ripper

Παράθεση από: spoon στις Ιουλίου 12, 2012, 10:04:51 ΜΜ
Βλεπω οι μεταγραφες δινουν και παιρνουν στους Γερμανους!!!

Πλεον εκει εργαζεται και η Κατερινα!!!
Εχουν μαζευτει ολες οι μουναρες με λιγα λογια.Ειπαμε τρεις ειναι οι στουντιοαλυσιδες...Η Κασσανδρικη,η Μεγαλεξανδρικη και η Γερμανικη.Μετα υπαρχουν μερικοι πουτανο-κουκοι που δεν φερνουν την Ανοιξη σε καμια περιπτωση και το χαος των μπαζων.

Dragoste

Παράθεση από: makis85 στις Ιουλίου 12, 2012, 08:16:25 ΜΜ
μύστη πρόσεχε με την Τριγγετοαλυσίδα ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις ;)
Ξέρεις τι λένε άρχοντα;Το μουνί δεν είναι αρνί για να παίζει στα γρασίδια,το μουνί θέλει παχνίδια κι ένα καυλί με αρχίδια!όπου αρχίδια τοπόθετεις τα φράγκα όπου καυλί την καλή διάθεση!Μα το μουνί της Χριστίνας Κωλέτσας άσχημα δεν έχω περάσει ποτέ με κανένα απο τα πουτανάκια που έχουν κατεβάσει οι φίλοι μας οι γερμανοί.Μέτρια ναι έχω περάσει κι έχει τύχει αρκετές φορές αλλά άσχημα όχι εκτός αν το έχει κάνει delete h μνήμη μου και μου διαφεύγει τούτη την ώρα.Anyway καλά να είμαστε να έχουμε κάνα φράγκο να το σπρώχνουμε για να σπρώχνουμε κι όλα τα άλλα διορθώνονται.

nick77r

Ρε παιδια ξερει κανεις κοριτσια που να ασχολουνται με μασαζ? Ειχα παρει μια 40αρα πριν 1 εβδομαδα και μου εκανε με 80 τελειο μασαζ και την εχυσα μετα παντου! αλλα για 5-6 μερες δεν θα μπορει. Οποιος ξερει ας ενημερωσει για καμια αλλη

litsa.com

:) :) :)    13/07       :) :) :)

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ζετα/Λολιτα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Κλαουντια - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ιρενα - Μονικα/Μαριζα - Κορινα/Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Τζουλια/Εμμανουελα - Νεα αφιξη/Μαριζα
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Ιρενα/Νεα αφιξη - Νεα αφιξη/Ινα

Βριλησσου 60(πανω): Μαντονα - Μαντονα - Εμμανουελα

Θησεως 40(κατω): Παολα - Σοφια/Ζωη/Εφη - Ζωη/Σοφια/Εφη
Θησεως 40(πανω): Sandra Love Pornostar - Sandra Love Pornostar

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα/Παολα

ntorina

καλημερα μωρακια μου σημερα το πρωι απο της 10"00 το πρωι μεχρει της 20''00 το απογευμα σας περημενουμε με την Λαουρα Βριλησσου 36. φιλακιαααααα πολαααααααα
Εχω παρει οσκαρ στης πιπες η πουτανα........ γιατι να το κρυψω?????!!

stefanoss

KATEXAKI 5- KASTANOKSANTHO MWRO ME OREA XARAKTIRISTIKA PSILI MONTELE SOMA (MELINA) KENOYRIA STIN PIATSA

MELANTIAS 50-ELENI POLI NAZI KAVLIARA

ATHINON 373-TZOBANA H GNOSTI KORMI THANATIFORO ME TELIES ANALOGIES AERATI DEN MPOROUSES NA PERIMENIS ME TOSO KOSMO POU TI PERIMENE EXEI POLI MELON AFTO TO KORITSI... :hi:


Cheyenne

Παράθεση από: stefanoss στις Ιουλίου 14, 2012, 05:52:44 ΠΜ


ATHINON 373-TZOBANA H GNOSTI KORMI THANATIFORO ME TELIES ANALOGIES AERATI DEN MPOROUSES NA PERIMENIS ME TOSO KOSMO POU TI PERIMENE EXEI POLI MELON AFTO TO KORITSI... :hi:

Ποια Τζοβαννα γνωστη ?  :o :o :o

Αυτη που δουλευει Βριλησσου 36-36Α, Κωνσταντινουπολεως και λοιπα ???   ::) ::) ::)
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Maroulini

Μέχρι και το "Αττικόν" πρέπει να φτάσει κανείς για να  :the-missionary: :the-missionary: τη σήμερον ημέρα :racing:  ;D ;D ;D

PIATSAS

Παράθεση από: Cheyenne στις Ιουλίου 14, 2012, 07:02:16 ΠΜ
Ποια Τζοβαννα γνωστη ?  :o :o :o

Αυτη που δουλευει Βριλησσου 36-36Α, Κωνσταντινουπολεως και λοιπα ???   ::) ::) ::)
Nαι...συμφωνα με τις κυριες δουλευει τωρα στο Μελαντιας 50!

Μάθιου


Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 21η

Απόλυτα καλοκαιρινό τo σκηνικό στους δρόμους της πόλης. Σα να ήταν βγαλμένο από πίνακα του Βικέντιου Βαν Γκογκ: το λιοπύρι, τα χωράφια, τα χρυσά στάχια και οι θεριστές φορώντας τα ψάθινα καπέλα τους να μαζεύουν υπομονετικά την σοδειά.


ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ 3: η γνωστή Μόνικα επέστρεψε στο πόστο της. Μάλλον όμως απέφυγε τις παραλίες και την ηλιοθεραπεία εκεί που ήταν, γιατί το δέρμα της παραμένει κάτασπρο σαν το γιαούρτι... Στα αξιοσημείωτα: εγκατέλειψε επιτέλους αυτό το μαύρο ολόσωμο μίνι (or something) που φορούσε πάντα, για ένα περίεργου στυλ και χρώματος μπικίνι (σαν αυτά τα μπλιαχ που φοράνε οι Αγγλίδες όταν πηγαίνουν για διακοπές στο Μπράιτον...)
Το απλό πρόγραμμα παραμένει στα 40Ε.

ΣΥΓΓΡΟΥ 144: η Άντρεα "πλούσια τα ελέη Του". Στήθος, στήθος, στήθος, στήθος, στήθος, στήθος, στήθος, στήθος!!! Τι άλλο να πω; Νομίζω πως τα είπα όλα. Α, μην το ξεχάσω: δυστυχώς μέτριο σαλονάρισμα...

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: η Λία. Ψηλή προmilf, με μακριά μαλλιά και κανονικό σώμα που το έντυνε ένα ολόσωμο διχτυωτό με κάπως περίεργα ανοίγματα.
Το απλό πρόγραμμα κοστίζει 40Ε.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5: η Μαρίνα. Παρά το ορεξάτο topless σαλονάρισμα και το πολύ ωραίο φυσικό της στήθος, παραμένει στο μεσαίο status.
Και η Λαρίσα. Πολύ πολύ ωραία αλλά δυστυχώς διακριτική παρουσία. Κάτι σαν το χαμόγελο της Τζοκόντα: δεν είναι όμορφη, αλλά είναι τόσο γοητευτική που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της!!! Ψηλή κοπέλα, με ποθητό σώμα, κατάμαυρα μακριά μαλλιά και λαχταριστό πισινούλη!!!
Κι εδώ το απλό πρόγραμμα έπεσε στα 40Ε (κι έτσι μείναν μόνο οι Γερμανοί να κρατάνε σταθερό το 50αρι στη γειτονιά αυτή).

ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3: η Κατερίνα "from everywhere". Πληθωρική και εντυπωσιακή παρουσία, γνωστή από τη θητεία της σε Βριλησσού 42, Μπουζιάνη 2 κλπ κλπ κλπ. Απ' ότι φαίνεται μάλλον συναγωνίζεται σε μεταγραφές τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γιατί δεν εξηγείται αλλιώς. Μόλις έμαθε ότι ο Σουηδός την κάνει από το Μιλάνο για την Παρί, μάλλον θα σκέφτηκε "δεν κάνω μια μεταγραφή στους Γερμανούς, έτσι για να αλλάξω κι εγώ ομάδα;" Όπερ και εγένετο.
Φορούσε το κλασικό ροζ φωσφοριζέ μαγιουδάκι της, με το λαχανί περίγραμμα στο πλάι (που τόσο πολύ της πάει!)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121: η Νάντια. Πολύ γλυκιά κοπέλα! Το κορίτσι της διπλανής πόρτας! Σώμα μοντελέ, κανονικό ύψος, γλυκό χαμόγελο, πολύ συμπαθητική φατσούλα και πάρα πολύ ευγενική! Μακριά καστανά μαλλιά, πλεγμένα σε μια όμορφη μακριά κοτσίδα και απαλή βελούδινη φωνή που σε ταξιδεύει.

ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ 9: Κλειστό (ώρα Ελλάδος 15:18 ακριβώς).

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4Β: η Λάουρα "the tits"!!! Ήταν στο δωμάτιο με μεγάλο πρόγραμμα γι' αυτό την έκανα από κει χωρίς να τη δω.
Όλα τα υπόλοιπα ιδρύματα της αλυσίδας (4Α, 4Γ, κλπ) ήταν ερμητικά κλειστά.

ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 40: η Ρωξάνα, η "-άκι". Πάρα πάρα πολύ αδύνατη κοπέλα, έτσι που αναγκαστικά τα πάντα πάνω της παραπέμπουν την περιγραφή σε -άκι: όμορφο μουτράκι, μαύρο μαλλάκι, ωραίο κωλαράκι, μικρό στηθάκι, καλλίγραμμο ποδαράκι.

ΚΗΦΙΣΟΥ 30: η Κατερίνα. Καστανά μακριά μαλλιά. Κανονικό σώμα. Αμήχανο σαλονάρισμα. Μεσαίο status.
Μαζί της η Καρίνα. Πολύ ωραία ξανθιά προmilf! Όμορφο πρόσωπο, σώμα βγαλμένο από εργαστήριο γλυπτικής, βλέμμα πρόστυχο και σαλονάρισμα με νάζι!

ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ 64: η Άντζελα. Χαμηλού ύψους καστανομάλλα, με ελαφρώς μπαμπάτσικο σώμα και λιγάκι γεμάτο πίσω σύστημα. Μεσαίο status.


υ.γ.  όλες μα όλες οι κυρίες, όπως επίσης και ο κύριος της υπηρεσίας στο Αθανασίας 3, μου προσέφεραν σχεδόν μαζί με το "καλησπέρα σας" παγωμένο νεράκι για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα στην άνιση μάχη με τον Ιουλιανό καύσωνα. Thank you very much indeed!

laura

 :free-love-smileys-883: :free-love-smileys-883: Καλησπερα Κων/λεος 80 Laoura-Angela  απο 20 μεχρι 06 το πρωι  :free-love-smileys-883: :free-love-smileys-883:
I am sexy and i know it...........................

litsa.com

:) :) :)  15/07     :) :) :)

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Λαουρα - Ζετα/Λολιτα
Κασσανδρας 3(πανω): Κλειστο - Τζουλια - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Κλειστο - Αννα - Αννα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νταιανα - Μονικα - Τζουλια
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Κλειστο - Νεα αφιξη/Μαριζα - Κορινα/Καμελια
Κασσανδρας 6: Κλειστο - Αλεξια (Ρωσιδα) - Νεα αφιξη/Ινα

Βριλησσου 60(πανω): Κλειστο - Εμμανουελα - Εμμανουελα

Θησεως 40(κατω): Ζωη - Σοφια/Ζωη - Σοφια
Θησεως 40(πανω): Sandra Love Pornostar - Sandra Love Pornostar

Σολωμου 32(ισογειο) Μπιανκα - Μπιανκα

Jack The Ripper

Παράθεση από: makis85 στις Ιουλίου 13, 2012, 11:42:43 ΠΜ
είχα καθήκον να σου δώσει 1 συμβουλή όσον αναφορά τους Γερμανούς ;)

στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ :headbaning3: :headbaning3:
αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι Γερμανοι εχουνε μαζεψει τα πιο ωραια εμφανισημα μουνια που υπαρχουν στη πιατσα.Απο σερβις δεν μιλαμε γιατι ειναι τραγωδια σκετη ολη η αλυσιδα αλλα απο θεμα εμφανισης πουτανων τους βαζουν χαλαρα ολους κατω.

KaVLOF

Παράθεση από: Μάθιου στις Ιουλίου 14, 2012, 06:29:33 ΜΜ
Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 21η

Απόλυτα καλοκαιρινό τo σκηνικό στους δρόμους της πόλης. Σα να ήταν βγαλμένο από πίνακα του Βικέντιου Βαν Γκογκ: το λιοπύρι, τα χωράφια, τα χρυσά στάχια και οι θεριστές φορώντας τα ψάθινα καπέλα τους να μαζεύουν υπομονετικά την σοδειά.

:headbaning3: :headbaning3: :headbaning3: :headbaning3:

Dragoste

Παράθεση από: Jack The Ripper στις Ιουλίου 14, 2012, 10:15:34 ΜΜ
αυτη τη στιγμη που μιλαμε οι Γερμανοι εχουνε μαζεψει τα πιο ωραια εμφανισημα μουνια που υπαρχουν στη πιατσα.Απο σερβις δεν μιλαμε γιατι ειναι τραγωδια σκετη ολη η αλυσιδα αλλα απο θεμα εμφανισης πουτανων τους βαζουν χαλαρα ολους κατω.
Φορτώστε ηλιοκαμένα μωρά στα ΝΠ.Δώστε όμορφη σάρκα να πορευόμαστε.Γουστάρουμε σιλικόνες δεν το κρύβουμε.Καυλώνουμε να γαμάμε τουμπανιασμένα ξέκωλα έτσι μας έχουν κακομάθει τόσςα χρόνια και για αυτό τα σκάμε αδρά.!Φέρτε κι άλλες μουνάρες ρε μόρτες να καεί ο Νέος Κόσμος να καεί η Δάφνη να καεί η Καλλιθέα να καεί το πελεκούδι γαμώ το φελέκι μου μέσα.

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

EscortNow

Sweet Escape

Marnis 28

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

ΚΩΝ/Λεως 128

Αλκαμένους 113

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Λάουρα IND

Μαίρη Μασάζ

Aimilia Barak

Άννα Μαρία

FRANTZI 2