kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Ethereal SPA

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

Sabrina

Adriana

Nikol

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Evelina ind

IOANNA IND

Katerina Massage

Agni Massage

Princes

Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

Ξεκίνησε από Vrikolakas, Νοεμβρίου 30, 2008, 05:49:52 ΜΜ

Γυναικολόγος, greekfocker, mamikos, dethoulas και 254 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Beverlys


Συνέχεια στην Διδύμου:

Διδύμου 27: Ελένη το ξανθό γκιλφ και Άννα η μελαχροινή μικρόσωμη ζουμερή πιτσιρίκα-κοίταζε με ανοιχτό το στόμα την γριά που εκτελούσε και χρέη υπηρεσίας!!!

20: Άλα, ήταν στο δωμάτιο και δεν την είδα.

18: Αλιόνα.

18 υπόγειο: Άννα η χοντρούλα με το ωραίο πρόσωπο.

16: Ειρήνη και Μαρία με το κοντό μαύρο μαλλί και τις απίστευτες βυζάρες της να φαίνονται μέσα από το λευκό διχτυωτό που φορούσε.

7α: Ντενίσα η ξανθιά μουνάρα.

7β: Τζωρτζιάννα.

8 ισόγειο: Μαρία η κοκκινομάλλα πιτσιρικά με το λεπτο κορμί και το περίεργο πρόσωπο.

8 επάνω: Νικόλ η ξανθιά γεματούλα πιτσιρίκα με το πολύ γλυκό πρόσωπο, τις βυζάρες και την κωλάρα.

Beverlys

#12181
Συνέχεια και στα υπόλοιπα...

Αχαρνών 85: Καίτη, απίστευτο γκιλφόμπαζο-στα επίπεδα της Ελένης από το Διδύμου 27 ενώ μπροστά της η γιαγιά Ελένη του Ορέστη είναι μουνάρα...


Περγάμου 27: Ρίτα η ωραία μιλφάρα.

Περγάμου 27α: κλειστό.


Αριστομένους 117: Η υπηρεσία ανήγγειλε καινούρια κοπέλλα που δεν την έχουμε δει...
Και περίμενα, και περίμενα..Για να εμφανιστεί τελικά η γνωστή Λίλιαν...

Αριστομένους 113: Σύλβια από τις πιο ωραίες που είδα σήμερα και η Αλεξάνδρα.


Αλκιβιάδου 16α: Χριστίνα με την κωλάρα.

Αλκιβιάδου 16β: Νίκα η πρώην Μεταξουργειώτισα.

Αλκιβιάδου 16γ: κλειστό.

kerveras

Παράθεση από: lagonisian στις Μαΐου 06, 2014, 06:34:27 ΜΜ
ωραία τσάρκα παίδες...την Αλεξάνδρα στο 61 την έχω παραμελήσει...πρέπει να πάω να της πω ένα "γεια"... :03: :03:
σήμερα μας το έπαιζε ντίβα, δεν έβγαινε σαλόνι, μαλακιζότανε στη κουζίνα, και μόλις άκουσε που φεύγαμε, φώναζε "βγαίνουμε βγαίνουμε" καλά λέω θα έρθουμε μετά
ρε δεν πάτε να μην σας στείλω που κάνετε και τις δύσκολες  :free-party-smileys-473:

john_fystikis

#12183
Λίγο νωρίτερα (19:00-20:00) στην απογευματινή (2η) βάρδια του Μεταξουργείου με την σειρά που τα επισκέφτηκα...

Κολωνού
30Α (ισόγειο) η νεαρή Ντιάνα, μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλλί πάνω σε ψηλά πορνοτάκουνα, καλό γλυκό προσωπάκι, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
30Β (όροφος) η νεαρή μουνάρα Αιμιλία, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, πολύ ωραίο ερωτικό πρόσωπο και ωραία μάτια, κανονικό ύψος προς το ψηλή και με αδύνατο κορμί, δεν φορούσε τίποτα παρά μόνο μια πολύ κοντή μαύρη φούστα που ίσα-ίσα κάλυπτε το μουνί αλλά όχι τον κώλο, απλό πρόγραμμα.
32Β (όροφος, onlygreekadiko) η νεαρή Αλίνα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο σκυλέ πρόσωπο με πρόστυχες γκριμάτσες, κανονικό ύψος με λίγα παραπανίσια κιλά, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, φορούσε μαύρο κορμάκι με κορδόνια με τα βυζιά να ασφυκτιούν, απλό πρόγραμμα στο 15αρι.
32Γ (υπόγειο) η νεαρή Ιωάννα, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, ψηλή λευκόχρωμη με αδύνατο κορμί, 1,5αρι-2αρι στητό βυζί και ωραίο κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη και ήταν ψυχρή στο σαλονάρισμα, απλό πρόγραμμα.
32Α (ισόγειο) η νεαρή Αννίτα από Κεραμεικού 15Β παλιότερα, καστανή με ίσιο μαλλί πιασμένο κότσο, συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή και γεματούλα, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα και μια άλλη βλαχαδερόφατσα καστανή επίσης στα κυβικά της Αννίτας αλλά πιο μπάζο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
47 ισόγειο η γκιλφ Ζάνα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο τεράστιο πρόσωπο, κοντή και πολύ χοντρή, 4αρι βυζι, τεράστιος κώλος με μπουτάρες, βασιλικό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
47 όροφος η μιλφογκιλφ μάλλον Ελληνίδα Μαρία, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων, τρομακτικό πρόσωπο και γενικά σαν παρουσία, κοντή με γεμάτο σχετικά σώμα, 3αρι βυζί και αρκετά πιασίματα, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
48 κλειστό
53 η γκιλφ Κατερίνα, ξανθιά με σχεδόν ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό και καλό σώμα για την ηλικία της, 2αρι βυζί, λίγο χαλαρωμένη κοιλιά και κώλος με λίγα πιασίματα και η μιλφ Λάνα, καστανή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, τετράγωνο αδιάφορο πρόσωπο, ψηλότερη από την πρώτη και με πολλά περισσότερα κιλά, 3,5αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με πολλά πιασίματα όπως και μπουτάρες, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Αχιλλέως
48Α κλειστό
48Β η μιλφ Μαρία, ξανθιά με σπαστό πιασμένο μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, ψηλή με πολλά κιλά και γεμάτη κυτταρίτιδα από την κορυφή ως τα νύχια, 3,5αρι-4αρι βυζί, κοιλάρα, κωλαρά, μπουτάρες και πολύ πολύ λίπος, φουλ πρόγραμμα.

Μαραθώνος
59Α η νεαρή καλλονή Ελένη, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αψεγάδιαστο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, φορούσε ροζ λεπτό κορμάκι, ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη
31 η μιλφγκιλφ και μάλλον Ελληνίδα και καινούρια κατά την περίεργη ξανθιά υπηρεσία Ρένα, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό σώμα, 2,5αρι-3αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε μαύρα εσώρουχα και είχε περίεργη συμπεριφορά, απλό πρόγραμμα.

Παιανιέων
24 κλασικά εκεί η μιλφγκιλφ Ελληνίδα Σοφία, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και γεμάτο σώμα, 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, φορούσε ανοιχτόχρωμο κορμάκι και παρουσιάστηκε μόνη της ως συνήθως και γελούσε σαν χαζή αφού κάποιο αστείο ειπώθηκε μέσα που δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια, απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπόλεως
166Β (υπόγειο) η προμίλφ-μιλφ Πολωνέζα Άννα, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, γλυκό πρόσωπο με μπλε μάτια, ψηλή με αδύνατο κορμί, 2αρι-2,5αρι στητό βυζί και ωραίο κώλο, με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.
166Α η μιλφ Όλγα, ξανθιά με σχεδόν ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο γεμάτο πρόσωπο, σχετικά ψηλή και γεμάτη (νταρντάνα), 3αρι-3,5αρι βυζί, κοιλία και κώλος με πιασίματα και η μιλφ Άννα, μελαχρινή με κοντό μαλλί, αδιάφορο επίσης πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε μαύρο κορμάκι, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
Η ξανθιά Υπηρεσία ήταν μακράν καλύτερης εμφανίσεως και σε σχέση με την βαριά της προφορά ήταν δυναμίτης.
Να προσθέσω επίσης για όσους δεν το ξέραν όπως εγώ πως η μιλφ ντανρτάνα Ναταλία που επιδείκνυε τα οπίσθιά της κουνώντας τα στην παρουσίαση της πως σταμάτησε τελείως σύμφωνα πάντα με την υπηρέτρια.

Ελευσινίων
22 η σχετικά νεαρή Ελληνίδα Βανέσα, καστανή με σπαστό μακρύ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με προβληματικά δόντια, κοντή με γεμάτο σώμα, 3αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα όπως και μπούτια, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.

Ιωαννίνων
στο αρκετά φωτιζόμενο και όχι τόσο σκοτεινό όπως παλιότερα σαλόνι, η υπηρεσία μου παρουσίασε την νεαρή Εμμανουέλα, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, πρόστυχο ωραίο αλλά και συνάμα αμήχανο πρόσωπο με μια μάλλον τεχνητή ερωτική ελιά στο αριστερό μέρος του προσώπου, κανονικό ύψος με ωραίο κανονικό αδύνατο κορμί, 2αρι-2,5αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο, φορούσε μαύρα εσώρουχα και στο σαλόνι έδειχνε πολύ σκληρό πορνό, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ και στα 30 sex show/μασάζ/69 και αυταρχικό για τους μερακλήδες.

Καλό βράδυ...
Σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι!

KaVLOF

#12184
Στο φινάλε της 2ης βάρδιας με μια ψύχρα στα άδεια στενά της ...
Φυλής
Και τα κορίτσια παραπονεμένα από την αναδουλειά είχαμε...

40 Κλειστό.
54 Βαλέρια με κανονικό σώμα και στήθος με κανονικό.
56 Αουρόρα με κανονικό κοντή με κανονικό σώμα μεγάλες μπάλες  που επιτρέπει εκσπερμάτωση σε αυτές.

66 Α Άννα με απλό.
66 Δ 66 Δ Μαρία μελαχρινή παχουλή με μεγάλο στήθος και γενικά όλα μεγάλα.
59 Για μια φορά ακόμα κλειστό.
65 Α το πιπίνι Λάουρα μελαχρινή με κανονικό σώμα και στήθος κανονικό.



65 Β Μάγια το αδύνατο πιπίνι με γκέτες στα πόδια και κανονικό.
67 Αλίσια με κανονικό.

69 Α Χριστίνα με κανονικό.

69 Β Μικαέλα με βυζάρες και πιασιματάκια μελαχρινή δεν είναι άλλη από την Μισέλ από Κολωνού και Φωκαίας 27 Β για λίγο.
86 Α Μισέλ με κανονικό σώμα μικρό στήθος και κανονικό.
86 Β Αλίνα με ακά.

71 ορ. Κλαούντια ήταν δωμάτιο και καθυστερούσε και την έκανα.
71 ισ. Λορέτα μελαχρινή ρουμάνα με λίγες μέρες στην δουλειά,δεν ξέρει ελληνικά,με κανονικό σώμα στήθος και πρόγραμμα.



Έτσι εγώ και η σκιά μου φύγαμε,στο νου μου ήρθε...
Lucie Silvas - Nothing Else Matters (Radio 2 concert)
Καλό σας βράδυ!!

KaVLOF

Παράθεση από: john_fystikis στις Μαΐου 06, 2014, 10:59:20 ΜΜ
Λίγο νωρίτερα (19:00-20:00) στην απογευματινή (2η) βάρδια του Μεταξουργείου με την σειρά που τα επισκέφτηκα...


Παράθεση από: Beverlys στις Μαΐου 06, 2014, 09:56:56 ΜΜ
Συνέχεια και στα υπόλοιπα...


:hi: :hi:
Ωραίοι!!

kgavlas

ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που μας ενημερώνουν δλδ Sotirof,Beverly,John Fystikis,kervera,Dawn,s-tina(αν και έχει σταματήσει τις πολύ καλές ενημερώσεις του ???),pitsilisti,lustforlife και τέλος τον μέγιστο n.smirni,τον οποίο αναμένουμε να επιστρέψει και να μας χαρίσει μερικές από τις περιεκτικές του ενημερώσεις!!
:hi: :hi:

ΚΑΒΛΑΣ

Να πω την αλήθεια το Χριστινάκι από Φυλής 69 μου άρεσε πιο πολύ πριν βάλει πλαστικά βυζάκια...Κάπως περίεργα της τα κάνανε. :tits123:

Beverlys

#12188
Πρώτη βάρδια-πριν από λίγο...

Τροφωνίου 11: Τζούλη με τις θηριώδεις βυζάρες.

11 επάνω: Ιωάννα, μελαχροινή, κοντή μιλφ με περίεργα σπασμένο πρόσωπο.

13 ισόγειο: Αγάπη.

13 επάνω: Μπέτυ η ξανθιά μουνάρα μιλφ.


Παιωνίου 47: Αλεξάνδρα η προμιλφ με το σπαστό μαλλί και τα πιασίματα.


Βέργας 2: Ναταλί, το γνωστό μιλφ.

3: Αριστερά η Καίτη, ένα μιλφόμπαζο με λίγα πιασιματάκια και κωλάρα και Έλλη, πιτσιρίκα μελαχροινή κοντή, εντελώς αδιάφορη.

Επάνω ήταν η (σχετικά) μικρή ξανθιά Χρύσα με την περίεργη μύτη και το ωραίο σωματάκι.

6:Αλίνα.

6 υπόγειο: Μαριάννα, το γνωστό μιλφ.


Εξηκίου  18γ: Τζούλια η πορνοστάρ που είχε το ένα δωμάτιο πίσω από το άλλο.

18 α: Βαλέρια, πολύ όμορφη πιτσιρίκα με μαύρο μαλλί και ανοικτά μάτια και πολύ ωραίο σώμα.

18 κλειστό.


Χωματιανού 11 ισόγειο: Μαρία, μελαχροινή, κοντή γεματούλα, μικρή σε ηλικία και με γλυκό πρόσωπο.

11 επάνω: Ρομπέρτα η μελαχροινή λεπτή πιτσιρίκα.

Beverlys


Συνέχεια στην Αλκιβιάδου...

Αλκιβιάδου 16α: Ίνκα.

16β: Νικόλ, η ξανθιά γεματούλα με το ωραίο πρόσωπο.

16γ: Νίκα η πρώην Μεταξουργειώτισα.

Beverlys


Συνέχεια στην Διδύμου...

Διδύμου 27: Ελένη το τρομακτικό ξανθό γκιλφ και Μαρία ημελαχροινή κοντή πιτσιρίκα με τα πιασίματα.

20: Αθηνά η Πειραιώτισα.

18: Αντριάννα

18 υπόγειο: Σύλβια.

16: Μαρία το ωραίο μελαχροινό μιλφ με τις βυζάρες.

KaVLOF


lustforlife


Beverlys


Στην πρώτη βάρδια στο Μεταξουργείο-με τη σειρά που μπήκα...

Ιάσωνος 43: Άννα, το γνωστό κοντό γυφτάκι και Μαρία η ξανθιά μιλφ με το πρόστυχο πρόσωπο.

46γ: Μαρία η φυλακόβια-απίστευτα τρομακτική τώρα που την είδα με το φως της ημέρας.

46β: Βίκυ η μικρόσωμη ξανθούλα με το ωραίο προσωπάκι, τα ανοικτά μάτια και το στητό βυζάκι.

46: Αναστασία, το ανοιχτόχρωμο πιπινάκι με το πολύ ωραίο πρόσωπο, με μικρό στήθος αλλά απίστευτο πεταχτό κώλο-ο κώλος της παίζει να είναι δύο μέτρα οφσάιντ...

44 ισόγειο: Μαρία η "πάμε-πάμε"-πλάκα, πλάκα έχει κάνει καλή κωλάρα!

44: Ειρήνη από Φυλής που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

37α: Γιασμίν.

37: Ναταλί το μελαχροινό μικρούλι.

33: Μάικα(έτσι μου την είπε η υπηρεσία αλλά πιστεύω σε λίγες ημέρες θα έχει βαφτισθεί και αυτή Μαρία όπως όλες αυτού του μαγαζιού),απίστευτο καστανό γεμάτο μπάζο με μύτη πυγμάχου.

31 υπόγειο: Χριστίνα το νανάκι και η Τζωρτζιάνα.

31 χόστελ: Νάντια η κοντή με κωλάρα σαν το Ελ.Βενιζέλος.

30 υπόγειο: Τζώρτζια η ξανθιά μουστακαλού από το Κολωνού 27.

30 επάνω: Φαίη ή Φίφη η γυφτοΒουλγάρα, πήρε αρκετα κιλά και αυτή-είναι αυτή που ξεκίνησε από το Λεωνίδου 28 επάνω.

27α: Άντζελα το πολύ ωραίο καστανό, λεπτό πιπίνι.

20γ: Σύλβια η μελαχροινή με το ωραίο πρόσωπο, τα λίγα πιασίματα και το μικρό κρεμασμένο στήθος.

20β: Μαρία.

20α: Κορίνα.

19α: Αλίνα.

19β: κλειστό.


1γ: Μανταλένα η γνωστή και Έλενα, ένα πολύ μικρό, αδύνατο, άσχημο γυφτάκι.

1β: Σοφία το μιλφ με το μαύρο μαλλί σαλονάρισε και πάλι με κανονικά ρούχα(τζην μίνι φούστα και λευκό πουλόβερ) και Νικόλ η άλλη μελαχροινή μιλφ με το ωραίο πρόστυχο πρόσωπο και με καυλωτικά κόκκινα εσώρουχα-έκαναν και παρτούζα με 15 ευρώ.

1α: Ειρήνη το σχεδόν γκιλφ με το αποστεωμένο σώμα.

2β: Μπέλα η πιτσιρίκα με το ωραίο πρόσωπο και το μικρό βυζί-σήμερα φορούσε ωραία μπεζ εσώρουχα.

2α:Μαρίνα το ξεδοντιάρικο γκιλφ και Αντζέλικα.

Beverlys

#12194
Στροφή στη Κολωνού...

Κολωνού 11: Μιρέλα.

11 υπόγειο: Ντενίσα η παλιά και Αντριάννά το μελαχροινό πιτσιρίκι με το σπαστό μαλλί και το λεπτό σώμα.

15α: Βίκυ και η τρελλοΝτενίσα.

15β: Άντρεα η μελαχροινή μουνάρα με τα ωραία ανοικτά μάτια που τώρα την λένε Αλίνα και μια Σάρα, καινούρια μελαχροινή γεματούλα.

23: Αντελίνα η ξανθιά φολάρα του Μεταξουργείου.

30: Ντάρια με τα εξωπραγματικά βυζιά!

30 επάνω: Αμιλία η μελαχροινή μουνάρα με το ωραίο σώμα.

32γ: Ουάννα.

32α: Άννα το ταίρι της Ναόμι.

27β: Κλαούντια το πιπίνι με το γερασμένο πρόσωπο.

27γ: Γωγώ η μελαχροινούλα.

27α: Ζωή.Το πιο ωραίο πιπίνι εδώ και λίγο καιρό στο Μεταξουργείο-για όσους τους αρέσουν τα μικρά και λεπτεπίλεπτα.

Στο Λεωνίδου 28 κάτω ήταν η Γκαμπριέλλα και πάνω η μελαχροινή Άννα με πολύ λίγα πιασίματα και πεταχτό κώλο-πριν από λίγο καιρό ήταν για λίγο στο Φυλής 72.

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

EscortNow

Sweet Escape

Marnis 28

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

ΚΩΝ/Λεως 128

Αλκαμένους 113

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Λάουρα IND

Μαίρη Μασάζ

Aimilia Barak

Άννα Μαρία

FRANTZI 2