kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ATHENSSEXSTUDIOS

Sabrina

Adriana

Nikol

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Evelina ind

IOANNA IND

Katerina Massage

Princes

Τζούλια Αλεξανδράτου porn videos photos και άλλα

Ξεκίνησε από Vrikolakas, Μάρτιος 03, 2010, 02:45:54 ΠΜ

0 Μέλη και 2 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

marcopiero69

Παράθεση από: blackfeet στις Ιουλίου 16, 2024, 09:55:24 ΜΜΕγώ απορώ ποιος πληρώνει στο only fans για να την δει.

Εγώ ειμαι ενας απο αυτούς.

Dethol

Παράθεση από: marcopiero69 στις Ιουλίου 16, 2024, 11:29:53 ΜΜΕγώ ειμαι ενας απο αυτούς.
δεν έδινα τα λεφτα μου καλυτερα σε κοκα παρα σε αυτη

ειμαι ο λεντης


dick may cum

Τεράστια πισίνα, λευκό μάρμαρο και αλεξίσφαιρα τζάμια: Αυτή είναι η χλιδάτη βίλα της εκατομμυριούχου Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη



Πηγή: https://www.diaforetiko.gr/terastia-pisina-leyko-marmaro-kai-aleksisfaira-tzamia-ayti-einai-i-xlidati-vila-tis-ekatommyriouxou-tzoulias-aleksandratou-stin-ekali/?#goog_rewarded

stavroudakis

Μου αρέσει που κάποιοι ζηλιάρηδες πικρόχολοι λέγανε ότι δεν έχει μυαλό η Τζούλια.
400 τα  έχει !!!

antony5

Παράθεση από: stavroudakis στις Ιουλίου 31, 2024, 12:56:10 ΠΜΜου αρέσει που κάποιοι ζηλιάρηδες πικρόχολοι λέγανε ότι δεν έχει μυαλό η Τζούλια.
400 τα  έχει !!!
Είσαι τόσο πολύ σίγουρος ότι η ζωή που έχει κάνει ευνόησε την συναισθηματική της ισορροπία τελικά; Ότι την έκανε έναν γεμάτο συναισθηματικά άνθρωπο; Ξέρεις πόση μοναξιά αισθάνονται πολλές φορές τέτοιες γυναίκες, που δεν τις θέλει κανένας; Προσπάθησε να μπεις λιγάκι στην θέση του άλλου μήπως και κατανοήσεις έστω και λίγο πως αισθάνεται.

stavroudakis

Παράθεση από: antony5 στις Ιουλίου 31, 2024, 01:01:45 ΠΜΕίσαι τόσο πολύ σίγουρος ότι η ζωή που έχει κάνει ευνόησε την συναισθηματική της ισορροπία τελικά; Ότι την έκανε έναν γεμάτο συναισθηματικά άνθρωπο; Ξέρεις πόση μοναξιά αισθάνονται πολλές φορές τέτοιες γυναίκες, που δεν τις θέλει κανένας;
Ασε bro.
Είδαμε και τι συναισθηματική ισορροπία έχουν οι παντρεμένες με παιδιά.
Μην σου πω αυτή είναι φουλ κομπλε , πουλάει την τρέλα της και κονομάει δυνατά.

antony5

Παράθεση από: stavroudakis στις Ιουλίου 31, 2024, 01:04:13 ΠΜΑσε bro.
Είδαμε και τι συναισθηματική ισορροπία έχουν οι παντρεμένες με παιδιά.
Μην σου πω αυτή είναι φουλ κομπλε , πουλάει την τρέλα της και κονομάει δυνατά.
Όλοι τους σκληρούς παριστάνετε, τρομάρα σας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι μια γυναίκα σε αυτές τις καταστάσεις προσφέρει ενσυνείδητα την τρύπα της για να πάρει σε αντάλλαγμα καταναλωτικά αγαθά. Έτσι σκέφτεται πάντα η γυναίκα που εκδίδεται. Μετά όμως τι γίνεται όταν δεν μπορεί να έχει μια ικανοποιητική συναισθηματικά σχέση με έναν άντρα και πρέπει γι' αυτόν τον λόγο να ταϊζει συνέχεια άχρηστους και τεμπέληδες; Τσουβάλια παίρνουν τα αντικαταθλιπτικά έξω όσες έχουν πάει με μαύρους γιατί δεν θέλει κανένας να πάει μαζί τους. Σκέψου τι γίνεται όταν είναι πορνοστάρ η άλλη και έχει πάει και με μαύρους .

stavroudakis

Παράθεση από: antony5 στις Ιουλίου 31, 2024, 01:13:05 ΠΜΌλοι τους σκληρούς παριστάνετε, τρομάρα σας, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι μια γυναίκα σε αυτές τις καταστάσεις προσφέρει ενσυνείδητα την τρύπα της για να πάρει σε αντάλλαγμα καταναλωτικά αγαθά. Έτσι σκέφτεται πάντα η γυναίκα που εκδίδεται. Μετά όμως τι γίνεται όταν δεν μπορεί να έχει μια ικανοποιητική συναισθηματικά σχέση με έναν άντρα και πρέπει γι' αυτόν υον λόγο να ταϊζει συνέχεια άχρηστους και τεμπέληδες; Τσουβάλια παίρνουν τα αντικαταθλιπτικά έξω όσες έχουν πάει με μαύρους γιατί δεν θέλει κανένας να πάει μαζί τους. Σκέψου τι γίνεται όταν είναι πορνοστάρ η άλλη και έχει πάει και με μαύρους .
Σκληρός εγώ καθόλου προσωπικά.Μακάρι να ήμουνα και εγώ αράπακλας να είχε κάνα εργαλείο 30 πόντους και να με πληρώνανε οι γκομενες να της πηδήξω.Χώρια ότι θα με αποθεώνανε και θα ήμουνα μέσα στο χρήμα.Με αυτά όμως που αναφέρεις βλέπω ότι παρα είσαι ρομαντικός απο άλλη εποχή και δεν βλέπεις την σημερινή πργματικότητα.Προσωπικά η Τζούλια έχει ουρά στο παρακαλετό απο φτασμένους οικονομικά άντρες και μορφωμένους για να κάνουν σχέση μαζί της.Η ίδια τους γειώνει γιατί η ελευθερία είναι γλυκιά καιν δεν χρειάζεται να είναι μόνιμη σε κανέναν.Και βγάζει τόσα λεφτά που και παιδί έκανε όπου θα μεγαλώσει στα πούπουλα αλλα καθηγητές πανεπιστημίου sugar daddies νεοδημοκράτες με φούλ χρήμα έχει.Κλάψε εμάς μπρούλιιι.Αύριο σηκώνομαι 9 να πάω στην αποθήκη να κουβαλήσω κιβώτια.

μπανανας

Η Τζουλια καταφερε πραγματα που της δινω και respect.
Oloi theloun banana

τηλεδικαστης


biris96


oldgeros

Πηγε μπροστα στη ζωη της
Ειδαμε και αυτες που σπουδάσανε.

varemenos

Παράθεση από: oldgeros στις Αυγούστου 06, 2024, 08:48:10 ΜΜΠηγε μπροστα στη ζωη της
Ειδαμε και αυτες που σπουδάσανε.
Και αυτη σπουδαμένη ειναι.Την εχω ακούσει να μιλάει Αγγλικά γαμηστερά σαν τον Μητσοτάκη.

τσιν τσον


Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

ΚΩΝ/Λεως 128

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

Maria IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Λάουρα IND

Μαίρη Μασάζ

Aimilia Barak

Agni Massage

Άννα Μαρία

FRANTZI 2