kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Athens Escorts

Candygrirls CRETE

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Αλκαμένους 113

Κασσάνδρας 6

Αθηνών 413

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

Sabrina

Adriana

Nikol

Άννα Μαρία

Μαίρη Μασάζ

Princes

Κουζινολαγνεία & Γευσιγνωσία

Ξεκίνησε από trikardos, Ιουλίου 15, 2009, 10:20:49 ΠΜ

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

pontikos69

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ


Το παρακάτω μενού των 7 ημερών είναι ένα νηστίσιμο διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων από 1.200-1.400 θερμίδες, κατά την περίοδο της Σαρακοστής. Αυτή την πρόταση επιμελήθηκε και παρουσιάζει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη.
ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φυσικός χυμός, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλυκού μαρμελάδα.

Δεκατιανό
1 μήλο

Γεύμα
Φασόλια με σπανάκι, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με ψητές μελιτζάνες και ψητά κολοκυθάκια (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, 5 ελιές, ωμά λαχανικά, 2 μικρά αχλάδια
   
Φασόλια με σπανάκι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
500γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 1 κιλό φρέσκο σπανάκι, 2 ξερά κρεμμύδια, 1 κουτί χυμό ντομάτας, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κουτ. ντοματοπολτό, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, μαϊντανό, άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεματάτε το σπανάκι και βράζετε τα φασόλια. Αχνίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτοντας τον χυμό ντομάτας, τον ντοματοπολτό και 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη. Όταν βράσουν για 5 λεπτά, προσθέτετε τα φασόλια και ½ κούπα νερό και τα βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το σπανάκι, άνηθο και μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύετε και τα βράζετε για 5 λεπτά.
ΤΡΙΤΗ

Πρωινό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας, 1 μερίδα βραστά χόρτα (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας

ΥΛΙΚΑ
για 4 άτομα
500γρ. ζυμαρικά βίδες, 1 πακέτο κιμά σόγια, 1 ξερό κρεμμύδι, 2 ντομάτες, χυμός ντομάτας, 2 κουτ. κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 2 δαφνόφυλλα, ξύλο κανέλας, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Εκτελείτε την σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νερό. Τρίβετε το σκόρδο και το προσθέτετε στο κρεμμύδι. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την σόγια και τα αφήνετε να σιγοβράσουν. Όταν η σάλτσα πήξει, την περιχύνετε πάνω στα ζυμαρικά και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Μανιτάρια φρικασέ, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με λάχανο και καρότο (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 πορτοκάλι

Βραδινό
Σούπα φιδέ, σαλάτα με ποικιλία λαχανικών, 6 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Μανιτάρια φρικασέ

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια, ½ κιλό μαρούλι, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 ξερό κρεμμύδι, άνηθος, 2 λεμόνια, 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε πολύ καλά τα μαρούλια, τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τα ζεματάτε. Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νεράκι σε μία κατσαρόλα και το αχνίζετε. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Όταν αχνιστούν καλά τα μανιτάρια, προσθέτετε λίγο λευκό κρασί και τα σβήνετε. Όταν βράσουν τα μανιτάρια, βάζετε τα μαρούλια και τον άνηθο και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά. Στο τέλος, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, λάδι. Αφαιρείτε λίγο ζουμί από την κατσαρόλα και διαλύετε το κορν φλάουρ μαζί με το λεμόνι. Περιχύνετε το φαγητό με αυτόν τον χυλό.
ΠΕΜΠΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι., τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
2 μανταρίνια

Γεύμα
Σπετσοφάι με χταπόδι, σαλάτα λάχανο και καρότο. (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Ψητά μανιτάρια πλευρώτους, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 μέτριο αχλάδι
   
Σπετσοφάι με χταπόδι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χταπόδι, 1 κουτί χυμός ντομάτας, ½ κιλό πράσινες μακριές πιπεριές, 2 μελιτζάνες, 1 ξερό κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός, 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το χταπόδι πολύ καλά. Ψήνετε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες στο γκριλ. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νεράκι. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας και ½ κουτ. ζάχαρη. Κόβετε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και το προσθέτετε στην σάλτσα. Αν θέλετε προσθέστε λίγη καυτερή πιπεριά. Συμπληρώνετε τα ψητά λαχανικά στην σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, λάδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με κόκκινο και άσπρο λάχανο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
750γρ. αρακά, 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κυβάκια, 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, 500γρ. χυμός ντομάτας, 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη, αλάτι-πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αχνίζετε το κρεμμυδάκι με νερό στην κατσαρόλα. Μετά από 10 λεπτά, ρίχνετε τον αρακά, το καρότο, φρέσκα κρεμμυδάκια, την πατάτα. Αχνίζετε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας, λίγη ζάχαρη και νερό. Βράζετε τον αρακά μέχρι να τελειώσει το νερό για περίπου 30 λεπτά. Μετά προσθέτετε τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι, σαλάτα μαρούλι (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, ψητά λαχανικά, 1 μέτριο μήλο
   
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες, 1 κουτί χυμός ντομάτας, 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη, 3 κουτ. σούπας κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 1 κουτ. ζάχαρη, καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τον χυμό ντομάτας μαζί με την ψιλοκομμένη ντομάτα, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα. Πλένετε πολύ καλά τις γαρίδες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα και τις βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το λάδι στο τέλος και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωϊνό
2 φρυγανιές σικάλεως, 1 κουτ. ταχίνι, 1 κουτ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 πορτοκάλι

Γεύμα
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι, σαλάτα λάχανο και καρότο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Βραστή λαχανίδα, 5 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καλαμαράκια, 1 ξερό κρεμμύδι, 250γρ. ρύζι γλασέ, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, 50γρ. κουκουνάρι, 50γρ. σταφίδες, 4 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι, πιπέρι, ½ ποτ. λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε τα ποδαράκια από τα καλαμαράκια. Τα αχνίζετε μαζί με το κρεμμύδι σε νερό. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε το ρύζι με όσο νερό χρειάζεται. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι , το κουκουνάρι, τις σταφίδες και τον μαϊντανό, χυμό λεμονιού και το λάδι και αφήνετε να βράσουν. Γεμίζετε τα καλαμαράκια με το ρύζι και τα σιγοψήνετε με 1 ποτήρι νερό στους 180οC για 45 λεπτά.

Πηγή: http://www.nline.gr/?p=410

johnysex

ξεκωλιάστηκα σήμερα να τρώω ψητά  t1947.gif :essen30: και να πίνω  t1906.gif :10311:

kavlogatos

Παράθεση από: pontikos69 στις Φεβρουαρίου 20, 2018, 11:04:09 ΠΜ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ


Το παρακάτω μενού των 7 ημερών είναι ένα νηστίσιμο διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων από 1.200-1.400 θερμίδες, κατά την περίοδο της Σαρακοστής. Αυτή την πρόταση επιμελήθηκε και παρουσιάζει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη.
ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φυσικός χυμός, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλυκού μαρμελάδα.

Δεκατιανό
1 μήλο

Γεύμα
Φασόλια με σπανάκι, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με ψητές μελιτζάνες και ψητά κολοκυθάκια (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, 5 ελιές, ωμά λαχανικά, 2 μικρά αχλάδια
   
Φασόλια με σπανάκι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
500γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 1 κιλό φρέσκο σπανάκι, 2 ξερά κρεμμύδια, 1 κουτί χυμό ντομάτας, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κουτ. ντοματοπολτό, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, μαϊντανό, άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεματάτε το σπανάκι και βράζετε τα φασόλια. Αχνίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτοντας τον χυμό ντομάτας, τον ντοματοπολτό και 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη. Όταν βράσουν για 5 λεπτά, προσθέτετε τα φασόλια και ½ κούπα νερό και τα βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το σπανάκι, άνηθο και μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύετε και τα βράζετε για 5 λεπτά.
ΤΡΙΤΗ

Πρωινό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας, 1 μερίδα βραστά χόρτα (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας

ΥΛΙΚΑ
για 4 άτομα
500γρ. ζυμαρικά βίδες, 1 πακέτο κιμά σόγια, 1 ξερό κρεμμύδι, 2 ντομάτες, χυμός ντομάτας, 2 κουτ. κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 2 δαφνόφυλλα, ξύλο κανέλας, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Εκτελείτε την σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νερό. Τρίβετε το σκόρδο και το προσθέτετε στο κρεμμύδι. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την σόγια και τα αφήνετε να σιγοβράσουν. Όταν η σάλτσα πήξει, την περιχύνετε πάνω στα ζυμαρικά και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Μανιτάρια φρικασέ, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με λάχανο και καρότο (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 πορτοκάλι

Βραδινό
Σούπα φιδέ, σαλάτα με ποικιλία λαχανικών, 6 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Μανιτάρια φρικασέ

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια, ½ κιλό μαρούλι, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 ξερό κρεμμύδι, άνηθος, 2 λεμόνια, 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε πολύ καλά τα μαρούλια, τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τα ζεματάτε. Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νεράκι σε μία κατσαρόλα και το αχνίζετε. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Όταν αχνιστούν καλά τα μανιτάρια, προσθέτετε λίγο λευκό κρασί και τα σβήνετε. Όταν βράσουν τα μανιτάρια, βάζετε τα μαρούλια και τον άνηθο και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά. Στο τέλος, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, λάδι. Αφαιρείτε λίγο ζουμί από την κατσαρόλα και διαλύετε το κορν φλάουρ μαζί με το λεμόνι. Περιχύνετε το φαγητό με αυτόν τον χυλό.
ΠΕΜΠΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι., τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
2 μανταρίνια

Γεύμα
Σπετσοφάι με χταπόδι, σαλάτα λάχανο και καρότο. (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Ψητά μανιτάρια πλευρώτους, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 μέτριο αχλάδι
   
Σπετσοφάι με χταπόδι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χταπόδι, 1 κουτί χυμός ντομάτας, ½ κιλό πράσινες μακριές πιπεριές, 2 μελιτζάνες, 1 ξερό κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός, 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το χταπόδι πολύ καλά. Ψήνετε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες στο γκριλ. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νεράκι. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας και ½ κουτ. ζάχαρη. Κόβετε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και το προσθέτετε στην σάλτσα. Αν θέλετε προσθέστε λίγη καυτερή πιπεριά. Συμπληρώνετε τα ψητά λαχανικά στην σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, λάδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με κόκκινο και άσπρο λάχανο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
750γρ. αρακά, 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κυβάκια, 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, 500γρ. χυμός ντομάτας, 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη, αλάτι-πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αχνίζετε το κρεμμυδάκι με νερό στην κατσαρόλα. Μετά από 10 λεπτά, ρίχνετε τον αρακά, το καρότο, φρέσκα κρεμμυδάκια, την πατάτα. Αχνίζετε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας, λίγη ζάχαρη και νερό. Βράζετε τον αρακά μέχρι να τελειώσει το νερό για περίπου 30 λεπτά. Μετά προσθέτετε τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι, σαλάτα μαρούλι (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, ψητά λαχανικά, 1 μέτριο μήλο
   
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες, 1 κουτί χυμός ντομάτας, 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη, 3 κουτ. σούπας κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 1 κουτ. ζάχαρη, καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τον χυμό ντομάτας μαζί με την ψιλοκομμένη ντομάτα, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα. Πλένετε πολύ καλά τις γαρίδες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα και τις βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το λάδι στο τέλος και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωϊνό
2 φρυγανιές σικάλεως, 1 κουτ. ταχίνι, 1 κουτ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 πορτοκάλι

Γεύμα
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι, σαλάτα λάχανο και καρότο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Βραστή λαχανίδα, 5 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καλαμαράκια, 1 ξερό κρεμμύδι, 250γρ. ρύζι γλασέ, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, 50γρ. κουκουνάρι, 50γρ. σταφίδες, 4 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι, πιπέρι, ½ ποτ. λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε τα ποδαράκια από τα καλαμαράκια. Τα αχνίζετε μαζί με το κρεμμύδι σε νερό. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε το ρύζι με όσο νερό χρειάζεται. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι , το κουκουνάρι, τις σταφίδες και τον μαϊντανό, χυμό λεμονιού και το λάδι και αφήνετε να βράσουν. Γεμίζετε τα καλαμαράκια με το ρύζι και τα σιγοψήνετε με 1 ποτήρι νερό στους 180οC για 45 λεπτά.

Πηγή: http://www.nline.gr/?p=410
Η διατροφή  θέλει το χρόνο ... s14053.gif

luke cage

Σαν ένα καλό μπεργκεράκι  ea564((.gif με μουστάρδα δεν συγκρίνεται τίποτα μύστες

asimakis


kalikantzarakos


indecent

Ρε δυο αυγά τηγανιτά με πιπέρι και πέντε μπυρόνια και γαμιούνται όλοι οι σεφ με τις παπαριές τους.

Bill Kelesidis

Παράθεση από: kavlogatos στις Απριλίου 23, 2018, 08:04:11 ΜΜ
Η διατροφή  θέλει το χρόνο ... s14053.gif
Καλό φαίνεται για ολική νηστεία  :penisdance: :penisdance:

Ο Νώντας

Παράθεση από: pontikos69 στις Φεβρουαρίου 20, 2018, 11:04:09 ΠΜ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ


Το παρακάτω μενού των 7 ημερών είναι ένα νηστίσιμο διαιτολόγιο χαμηλών θερμίδων από 1.200-1.400 θερμίδες, κατά την περίοδο της Σαρακοστής. Αυτή την πρόταση επιμελήθηκε και παρουσιάζει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη.
ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φυσικός χυμός, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλυκού μαρμελάδα.

Δεκατιανό
1 μήλο

Γεύμα
Φασόλια με σπανάκι, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με ψητές μελιτζάνες και ψητά κολοκυθάκια (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, 5 ελιές, ωμά λαχανικά, 2 μικρά αχλάδια
   
Φασόλια με σπανάκι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
500γρ. φασόλια μαυρομάτικα, 1 κιλό φρέσκο σπανάκι, 2 ξερά κρεμμύδια, 1 κουτί χυμό ντομάτας, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 κουτ. ντοματοπολτό, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, μαϊντανό, άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεματάτε το σπανάκι και βράζετε τα φασόλια. Αχνίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, προσθέτοντας τον χυμό ντομάτας, τον ντοματοπολτό και 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη. Όταν βράσουν για 5 λεπτά, προσθέτετε τα φασόλια και ½ κούπα νερό και τα βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το σπανάκι, άνηθο και μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύετε και τα βράζετε για 5 λεπτά.
ΤΡΙΤΗ

Πρωινό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας, 1 μερίδα βραστά χόρτα (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Βίδες με σάλτσα κιμά σόγιας

ΥΛΙΚΑ
για 4 άτομα
500γρ. ζυμαρικά βίδες, 1 πακέτο κιμά σόγια, 1 ξερό κρεμμύδι, 2 ντομάτες, χυμός ντομάτας, 2 κουτ. κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 2 δαφνόφυλλα, ξύλο κανέλας, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Εκτελείτε την σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νερό. Τρίβετε το σκόρδο και το προσθέτετε στο κρεμμύδι. Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την σόγια και τα αφήνετε να σιγοβράσουν. Όταν η σάλτσα πήξει, την περιχύνετε πάνω στα ζυμαρικά και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΤΕΤΑΡΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Μανιτάρια φρικασέ, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με λάχανο και καρότο (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 πορτοκάλι

Βραδινό
Σούπα φιδέ, σαλάτα με ποικιλία λαχανικών, 6 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Μανιτάρια φρικασέ

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια, ½ κιλό μαρούλι, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 ξερό κρεμμύδι, άνηθος, 2 λεμόνια, 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε πολύ καλά τα μαρούλια, τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τα ζεματάτε. Προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νεράκι σε μία κατσαρόλα και το αχνίζετε. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια. Όταν αχνιστούν καλά τα μανιτάρια, προσθέτετε λίγο λευκό κρασί και τα σβήνετε. Όταν βράσουν τα μανιτάρια, βάζετε τα μαρούλια και τον άνηθο και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά. Στο τέλος, προσθέστε αλάτι, πιπέρι, λάδι. Αφαιρείτε λίγο ζουμί από την κατσαρόλα και διαλύετε το κορν φλάουρ μαζί με το λεμόνι. Περιχύνετε το φαγητό με αυτόν τον χυλό.
ΠΕΜΠΤΗ

Πρωϊνό
1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 κουτ. γλ. ταχίνι, 1 κουτ. γλ. μέλι., τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
2 μανταρίνια

Γεύμα
Σπετσοφάι με χταπόδι, σαλάτα λάχανο και καρότο. (1 κουτ. σούπας λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Ψητά μανιτάρια πλευρώτους, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 μέτριο αχλάδι
   
Σπετσοφάι με χταπόδι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χταπόδι, 1 κουτί χυμός ντομάτας, ½ κιλό πράσινες μακριές πιπεριές, 2 μελιτζάνες, 1 ξερό κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός, 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το χταπόδι πολύ καλά. Ψήνετε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες στο γκριλ. Αχνίζετε το κρεμμύδι με λίγο νεράκι. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας και ½ κουτ. ζάχαρη. Κόβετε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια και το προσθέτετε στην σάλτσα. Αν θέλετε προσθέστε λίγη καυτερή πιπεριά. Συμπληρώνετε τα ψητά λαχανικά στην σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, λάδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, σαλάτα με κόκκινο και άσπρο λάχανο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο αχλάδι

Βραδινό
1 μπολ κουάκερ (με νερό), 1 κουτ. μέλι, κανέλα, 1 μήλο.
   
Αρακάς με σάλτσα ντομάτας

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
750γρ. αρακά, 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κυβάκια, 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, 500γρ. χυμός ντομάτας, 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη, αλάτι-πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αχνίζετε το κρεμμυδάκι με νερό στην κατσαρόλα. Μετά από 10 λεπτά, ρίχνετε τον αρακά, το καρότο, φρέσκα κρεμμυδάκια, την πατάτα. Αχνίζετε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας, λίγη ζάχαρη και νερό. Βράζετε τον αρακά μέχρι να τελειώσει το νερό για περίπου 30 λεπτά. Μετά προσθέτετε τον άνηθο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.
ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωϊνό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 σουσαμένιο κουλούρι

Δεκατιανό
1 μπανάνα

Γεύμα
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι, σαλάτα μαρούλι (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
2 μανταρίνια

Βραδινό
1 μέτρια βραστή πατάτα, ψητά λαχανικά, 1 μέτριο μήλο
   
Γαρίδες κοκκινιστές με μπασμάτι ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαρίδες, 1 κουτί χυμός ντομάτας, 1 κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη, 3 κουτ. σούπας κέτσαπ, 3 σκελίδες σκόρδο, 1 κουτ. ζάχαρη, καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τον χυμό ντομάτας μαζί με την ψιλοκομμένη ντομάτα, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, πιπέρι μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα. Πλένετε πολύ καλά τις γαρίδες και τις ρίχνετε μέσα στην σάλτσα και τις βράζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε το λάδι στο τέλος και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΚΥΡΙΑΚΗ

Πρωϊνό
2 φρυγανιές σικάλεως, 1 κουτ. ταχίνι, 1 κουτ. μέλι, τσάι (χωρίς ζάχαρη)

Δεκατιανό
1 πορτοκάλι

Γεύμα
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι, σαλάτα λάχανο και καρότο (1 κουτ. λάδι)

Απογευματινό
1 μέτριο μήλο

Βραδινό
Βραστή λαχανίδα, 5 ελιές, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, 1 αχλάδι
   
Γεμιστά καλαμαράκια με ρύζι

για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καλαμαράκια, 1 ξερό κρεμμύδι, 250γρ. ρύζι γλασέ, 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, μαϊντανό, 50γρ. κουκουνάρι, 50γρ. σταφίδες, 4 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι, πιπέρι, ½ ποτ. λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε τα ποδαράκια από τα καλαμαράκια. Τα αχνίζετε μαζί με το κρεμμύδι σε νερό. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε το ρύζι με όσο νερό χρειάζεται. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι , το κουκουνάρι, τις σταφίδες και τον μαϊντανό, χυμό λεμονιού και το λάδι και αφήνετε να βράσουν. Γεμίζετε τα καλαμαράκια με το ρύζι και τα σιγοψήνετε με 1 ποτήρι νερό στους 180οC για 45 λεπτά.

Πηγή: http://www.nline.gr/?p=410
βοηθεια μας

zalismenos

Τηγανητό χωριάτικο λουκάνικο με ρετσίνα.
Φάρμακο.

indianos77


mpampisole

Ας ειναι καλα το efood
Σιγα μην μαγειρευω σαν μαλακας σεφ

nutella

Την ομελετα σημερα την εφτιαξα παντως

γιανης κοτορης


averel dalton

Εγω εφτιαξα ενα τοστ με ζαμπον και τυρι
Βαριόμουνα να κοψω και ντομάτα και το έφαγα σκέτο

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

Body & Touch

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

Athens Call Girls

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

Rose Massage

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

Πατησίων 131

Φυλής 71Β

Κατεχάκη 5

Κροκεών 6 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 8Γ-3

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

IOANNA IND

Aimilia Barak

MEDUSA

FRANTZI 2