kifisou 60

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

EscortsClub

AdultClub

Iris Solomou 70

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Βριλησσού 60 ΟΡΟΦΟΣ

Κασσάνδρας 3

Μπακνανά 47

Βέργας 6 ΚΑΤΩ

Αλκαμένους 113

KALAMATA erotic

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Bolos Xatziargyrh 15

Moyseos 3a BOLOS

Cherry Club Βόλος

Xalkida Erotica

ΚΑΤΕΡΙΝΗ paradise

Sabrina

Adriana

Nikol

Μαίρη Μασάζ

Χριστιάνα IND

Samantha ind

Laura IND

Tatiana

Areti IND

Άννα Μαρία

Princes

Μπύρες!!!!

Ξεκίνησε από siropiastos, Ιουλίου 27, 2009, 12:12:01 ΜΜ

0 Μέλη και 3 Επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

sarcofago

Αυτό είναι μπύρα χωρίς κουβέντες


prince of square


ανατολιος




Είναι η μπίρα το νέο ρόφημα αποκατάστασης μετά την προπόνηση;

Είναι η μπίρα το νέο ρόφημα αποκατάστασης μετά την προπόνηση; Τι λένε οι έρευνες;


Για την ακρίβεια, μια μπίρα με ποσοστό αλκοόλ έως και 4% είναι ένα καλό ρόφημα αποκατάστασης, αφού περιέχει ηλεκτρολύτες και υδατάνθρακες, ενώ επιταχύνει τη μυϊκή αποκατάσταση. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Dietary Supplements έδειξε ότι η ξανθιά μπίρα βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιμετωπίσει την καταπόνηση, που έχουν υποστεί οι μύες σου από την προπόνηση. Παράλληλα, οι πολυφαινολικές ενώσεις που έχει βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής. Ετσι, η απόλαυση μιας μπίρας σε βοηθά να επιστρέψεις στην ενεργό δράση ταχύτερα. Επιπλέον η μπίρα:



1 Βοηθά στην ταχύτερη αποκατάσταση μετά την προπόνηση
Ναι, ισχύει η μετα-μαραθώνιος μπίρα, κι όχι για να το γιορτάσεις! Μια ισπανική μελέτη δείχνει ότι μια παγωμένη μπίρα μπορεί να σε ενυδατώσει εξίσου καλά όπως το νερό.

2 Σε ενυδατώνει μετά την προπόνηση
Αυστραλιανή μελέτη αναφέρει ότι η μπίρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ μαζί με λίγο αλάτι μπορεί να σε ενυδατώσει καλύτερα απ' ό,τι αν έπινες ένα αθλητικό ποτό. Επίσης σύμφωνα με ισπανική μελέτη οι εθελοντές αθλητές που έπιναν ένα ποτήρι μπίρας μετά την προπόνηση ήταν ελαφρώς πιο ενυδατωμένοι από εκείνους που είχαν πιει μόνο νερό.

3 Κάνει καλό στους μυς σου
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι μύες φθείρονται κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης και αυτό σχετίζεται με τις ελεύθερες ρίζες που αναπτύσσονται εκείνη την ώρα. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει μία μπίρα συμβάλλουν στην πρόληψη των βλαβών που προκαλούνται εξαιτίας τους. Επίσης, βοηθούν στον έλεγχο του Δείκτη Μάζας Σώματος και δυναμώνουν τον μυϊκό ιστό.

4 Τονώνει το ανοσοποιητικό σου
Όταν προπονείσαι για μήνες προκειμένου να λάβεις μέρος σε κάποιον μαραθώνιο, αυξάνονται τα επίπεδα φλεγμονών στον οργανισμό σου και αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό σου. Γι' αυτό άλλωστε και πολλοί μαραθωνοδρόμοι υποφέρουν από λοιμώξεις του αναπνευστικού ύστερα από κάποιο σημαντικό αγώνα. Ομάδα Γερμανών επιστημόνων διαπίστωσε πως οι αθλητές που κατανάλωναν μπίρα χωρίς αλκοόλ για λίγες εβδομάδες πριν και μετά από την προπόνησή τους παρουσίασαν βελτίωση στη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους. Αυτό οφείλεται στις πολυφαινολικές ενώσεις της μπίρας, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιπαθογόνες ιδιότητες.



Ωστόσο καλές οι έρευνες αλλά μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι πάντα με νερό και να καταναλώνεις εύπεπτες πρωτεΐνες (όπως το γιαούρτι με λίγα λιπαρά) μαζί με μια πηγή υδατανθράκων (όπως μπανάνα) για να επιταχύνεις την αποκατάσταση μετά από την προπόνηση.


http://www.wefit.gr/el/news/nutrition/einai-i-mpira-to-neo-rofima-apokatastasis/

luke cage

Ιστορίες για την μπύρα που θα σας εκπλήξουν. Ο ταξικός διαχωρισμός βάσει τη μπύρας, οι αντισηπτικές ιδιότητες και άλλα πολλά...



Μπύρα η αναμάρτητη «Όποιος πίνει, κοιμάται νωρίς. Όποιος κοιμάται πολύ, δεν αμαρτάνει. Όποιος δεν αμαρτάνει, πάει στον παράδεισο. Άρα, ας πιούμε μπύρα!». Τάδε έφη ο Λούθηρος, προτού καρφώσει στον καθεδρικό ναό της Βιτεμβέργης τις 95 Θέσεις του, κηρύσσοντας τον πόλεμο στην καθολική εκκλησία. Η φράση μπορεί και να είναι όντως δική του καθώς, με τις αυστηρές νηστείες που επέβαλλε ο χριστιανισμός, η θρεπτική αξία της μπύρας είχε εκτιμηθεί ιδιαίτερα στα μοναστήρια. Έτσι, οι μοναχοί που ασχολήθηκαν επισταμένως με το ζήτημα, έγιναν οι καλύτεροι ζυθοποιοί. Τα λάθη πληρώνονται Για να εξισορροπήσουν την πίκρα του κριθαριού, χρησιμοποιούσαν ένα μείγμα από πολλά βότανα, οπότε το παραμικρό λάθος στη δοσολογία ενός δηλητηριώδους φυτού, μπορούσε να έχει άσχημες παρενέργειες. Στον βαθύ Μεσαίωνα, τέτοια λάθη στάθηκαν αφορμή να οδηγηθούν στην πυρά ως μάγισσες πολλές γυναίκες παραγωγοί μπύρας (brew witches), με το τελευταίο καταγεγραμμένο περιστατικό να χρονολογείται το 1591. Ο κανόνας της καθαρότητας Όταν οι τοπικοί φεουδάρχες αποφάσισαν να αναγάγουν την μπύρα σε εμπορεύσιμο –άρα και φορολογήσιμο– προϊόν, έπρεπε να τεθούν κάποια κριτήρια ποιότητας. Πρώτος ο δούκας Γουλιέλμος Δ' της Βαυαρίας καθιέρωσε νόμο «Περί καθαρότητας της μπύρας» (Reinheitsgebot), που έθετε αυστηρούς περιορισμούς στα υλικά παρασκευής της: σιτάρι, κριθάρι, λυκίσκος και νερό. Ο κανόνας τηρήθηκε ευλαβικά και ισχύει μέχρι τις μέρες μας. Ξέρετε άλλο νόμο με παρόμοια χρονική διάρκεια; Μπύρα η αντισηπτική! Η βιομηχανική επανάσταση επέφερε και τη μαζική παραγωγή της μπύρας, που είχε γίνει το αγαπημένο ποτό των λαϊκών στρωμάτων, αλλά και των γιατρών της εποχής: οι αντισηπτικές ιδιότητες που της προσέδιδαν οι 4-5 βαθμοί αλκοόλ, την καθιστούσαν πολλές φορές ασφαλέστερο ποτό από το νερό, δεδομένου ότι στις βιομηχανικές περιοχές ο υδροφόρος ορίζοντας μολυνόταν από τα ακατέργαστα λύματα των εργοστασίων. Παστεριωμένη μπύρα Στα μέσα του 19ου αιώνα στη Γαλλία, ο χημικός Λουί Παστέρ κατάφερε να απομονώσει τα βακτήρια, που προκαλούσαν ανεπιθύμητες παρενέργειες κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Στην προσπάθειά του να βελτιώσει την παραγωγή της μπύρας, εφηύρε μια πρωτοποριακή μέθοδο, κατά την οποία οι παθογόνοι μικροοργανισμοί εξολοθρεύονταν με θέρμανση. Πρόκειται για τη γνωστή μέθοδο της παστερίωσης, που άνοιξε νέα σελίδα στην παραγωγή και τη διατήρηση των τροφίμων. Η μπύρα συντροφεύει την ανθρωπότητα από τα πρώτα βήματα του πολιτισμού. Στις εύφορες κοιλάδες του Ευφράτη... ...η μπύρα είχε τη δική της ιστορία Οι Σουμέριοι ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν, από μια τυχαία ζύμωση βρεγμένου κριθαριού, το ποτό που θα δρόσιζε τη δύσκολη ζωή των πρώτων καλλιεργητών. Οι Βαβυλώνιοι, που τους διαδέχτηκαν, τήρησαν την παράδοση. Στον περίφημο κώδικα του Χαμουραμπί, η μπύρα παρουσιάζεται σαν μια μετάβαση από τη βαρβαρότητα στον πολιτισμό. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι μαθαίνουν να καταναλώνουν κατεργασμένες τροφές, όπως ψωμί και μπύρα. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται ποιο από τα δύο δημιουργήθηκε πρώτο, αν και η μπύρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προηγείται χρονικά, επειδή η παρασκευή της είναι πιο απλή....




Συνταγή μπύρας 4.000 ετών «Είσαι αυτή που κρατά με τα δύο χέρια το μεγάλο γλυκό βότανο του ζύθου, ζυμώνοντάς το με μέλι και κρασί Ninkasi, είσαι αυτή που αδειάζει τη φιλτραρισμένη μπύρα, με την ορμή του Τίγρη και του Ευφράτη». Ο περίπου 4.000 ετών ύμνος στη σουμεριακή θεότητα της μπύρας Ninkasi, αποτελεί ταυτόχρονα και την παλαιότερη καταγεγραμμένη συνταγή παρασκευής του αγαπημένου αλκοολούχου ποτού. Η «ταξική» μπύρα των Βαβυλωνίων Ο νόμος για την μπύρα στον κώδικα του Χαμουραμπί, θα έκανε τον Μαρξ να ριγήσει: όσο ανώτερη η κοινωνική τάξη κάποιου, τόσο περισσότερη μπύρα είχε δικαίωμα να πιει. Πάντως, ο κώδικας ήταν αρκετά γενναιόδωρος: στους εργάτες αντιστοιχούσαν ημερησίως 2 λίτρα μπύρας, στους υπαλλήλους του κράτους 3 λίτρα και στους ευγενείς και τους ιερείς 5 λίτρα. Η πυραμίδα της μπύρας Οι αιγυπτιακές αρχές έπεισαν ακόμα και τους ιερείς να δημιουργήσουν ειδικό ιερογλυφικό για τον παραγωγό της μπύρας. Οι Αιγύπτιοι πρωτοτύπησαν, χρησιμοποιώντας την μπύρα και σαν μέσο ανταμοιβής: οι εργάτες που έχτιζαν τις πυραμίδες, πληρώνονταν με 5 λίτρα μπύρα την ημέρα. Με μέτριους υπολογισμούς, επομένως, η πυραμίδα της Γκίζας πρέπει να κόστισε στο αιγυπτιακό κράτος περίπου ένα δισεκατομμύριο λίτρα μπύρας. Η πορεία του ποτού συνεχίστηκε με τους Έλληνες που, παρότι προτιμούσαν το κρασί, ασχολήθηκαν και με την μπύρα, χρησιμοποιώντας μάλιστα κυρίως λυκίσκο για την παρασκευή της. Στους Ρωμαίους όμως και στον επεκτατισμό τους οφείλει το ότι έγινε γνωστή στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο, καθώς οι λεγεώνες τη μετέφεραν σε όλες τις κτήσεις της αυτοκρατορίας. Η μπύρα ως προίκα Από τους λαούς που βίωσαν την Pax Romana, πρώτα οι Κέλτες και ύστερα οι Τεύτονες, οι αρχαίοι Γερμανοί, επέδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην μπύρα. Η παρασκευή της μάλιστα, πέρασε στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, μιας και τα υλικά της έμοιαζαν με εκείνα του ψωμιού. Από καταγραφές προκύπτει δε, ότι οι γυναίκες που παρήγαγαν μεγαλύτερες ποσότητες μπύρας, είχαν και περισσότερες πιθανότητες για ένα καλό προξενιό. Εκείνο που ωστόσο δεν διευκρινίζεται, είναι αν το κλείσιμο της συμφωνίας πραγματοποιείτο πριν, ή μετά την κατανάλωση αρκετών κροντηριών αλκοόλ......

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/istories-gia-tin-bira-pou-tha-sas-ekplixoun/

TAZ 1982

Ο πρώτος μαραθώνιος μπύρας στην Ελλάδα είναι γεγονός  t1906.gif





Βαρεθήκατε να βλέπετε φίλους και γνωστούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα ακόμα running event ή μαραθώνιο κάνοντας ατέρμονους γύρους σε στάδια και δρόμους; Θα θέλατε κατά βάθος να απαντήσετε με έναν δικό σας γύρο από μπύρες lager στην τοπική μπυραρία; E λοιπόν μπορείτε να κάνετε και τα δύο, ήτοι και να τρέξετε αλλά και να επιδοθείτε στο (πρώτο) αγαπημένο σας σπορ, την κατανάλωση μπύρας, μιας και ο πρώτος αγώνας Beer Run εν Ελλάδι είναι θέμα μηνών. Διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και θα περιλαμβάνει αγώνα έξι χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Έξι συνεχόμενα χιλιόμετρα χωρίς μπύρα; Όχι φυσικά. Στο τρίτο χιλιόμετρο της διαδρομής αντί για ηλεκτρολύτες, ενεργειακά ροφήματα και λοιπά τρικ μάρκετινγκ θα κληθείτε να καταναλώσετε ένα ποτήρι μπύρας τύπου lager για να πάρετε δυνάμεις. Και αφού όλοι τερματίσουν και παραλάβουν τα μετάλλιά τους θα ακολουθήσει πάρτι με – τι άλλο;- μπύρες, σε χώρο της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση σε ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την, αποδεδειγμένη βάση ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο.



Περισσότερες λεπτομέρειες και φόρμα συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ, όμως μη χάνετε χρόνο περιμένοντας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα την προπόνηση στο στάδιο της γειτονιάς σας με μερικούς χαλαρούς γύρους, και στην μπυραρία της γειτονιάς σας με μερικούς ακόμα.

http://www.tilestwra.com/o-protos-marathonios-byras-stin-ellada-ine-gegonos/


Statham

Παράθεση από: TAZ 1982 στις Φεβρουαρίου 04, 2018, 07:54:07 ΜΜ
Ο πρώτος μαραθώνιος μπύρας στην Ελλάδα είναι γεγονός  t1906.gif





Βαρεθήκατε να βλέπετε φίλους και γνωστούς να ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα ακόμα running event ή μαραθώνιο κάνοντας ατέρμονους γύρους σε στάδια και δρόμους; Θα θέλατε κατά βάθος να απαντήσετε με έναν δικό σας γύρο από μπύρες lager στην τοπική μπυραρία; E λοιπόν μπορείτε να κάνετε και τα δύο, ήτοι και να τρέξετε αλλά και να επιδοθείτε στο (πρώτο) αγαπημένο σας σπορ, την κατανάλωση μπύρας, μιας και ο πρώτος αγώνας Beer Run εν Ελλάδι είναι θέμα μηνών. Διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και θα περιλαμβάνει αγώνα έξι χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Έξι συνεχόμενα χιλιόμετρα χωρίς μπύρα; Όχι φυσικά. Στο τρίτο χιλιόμετρο της διαδρομής αντί για ηλεκτρολύτες, ενεργειακά ροφήματα και λοιπά τρικ μάρκετινγκ θα κληθείτε να καταναλώσετε ένα ποτήρι μπύρας τύπου lager για να πάρετε δυνάμεις. Και αφού όλοι τερματίσουν και παραλάβουν τα μετάλλιά τους θα ακολουθήσει πάρτι με – τι άλλο;- μπύρες, σε χώρο της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση σε ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την, αποδεδειγμένη βάση ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο.



Περισσότερες λεπτομέρειες και φόρμα συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ, όμως μη χάνετε χρόνο περιμένοντας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα την προπόνηση στο στάδιο της γειτονιάς σας με μερικούς χαλαρούς γύρους, και στην μπυραρία της γειτονιάς σας με μερικούς ακόμα.

http://www.tilestwra.com/o-protos-marathonios-byras-stin-ellada-ine-gegonos/
m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif m0827.gif :10311:
ειμαι παλιος και ωραιος

golden axe

Ξεπουλήθηκε και η FIX  114847.gif
Απο ελληνική που ήταν την εξαγόρασε η Carlsberg  690dr.gif

http://www.tilestwra.com/byra-fix-den-ine-pia-elliniki-ston-omilo-carlsberg-100-tis-olybiakis-zythopiias/

κουνα μουτα

Κάτι που να μην έχει ξεπουληθεί σε εταιρίες του εξωτερικού ;

johnysex

Πήρα ένα κασόνι ΑΛΦΑ  690dr.gif και ξεκωλιάζομαι  :10311:

loretzo



panagiotopoulos


luke cage

Τον αντρέα τον αγαπάμε όλοι μας  s14091.gif

αντρεας ο ανεργος

Παράθεση από: milfomalos στις Απριλίου 08, 2018, 07:35:24 ΜΜ
t2045.gif t2045.gif t2045.gif
Μα ετσι ειναι αλάνια μου
Οι μπύρες με εσωσαν απο τον αθλητισμό και την δουλειά.

Statham

ειμαι παλιος και ωραιος

Στούντιο 12

Your Angel

GreeceVIP Escorts

Brilsou 36

KONLEOS 92A

Diamon Spa

Bourbaxi19

Κροκεών 6 Ισόγειο

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

BODY MASSAGE

Sygroy 108

TATOIOU 71

Dreams

CG Athens

Greekgirls-escorts.com

Sweet Escape

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Anna Bergas 6

Fokeas 27B

Πατησίων 131

ΚΩΝ/Λεως 128

XANIA Eros

Studio 3 XANIA

Studio 11

Studio VIP HRAKLEIO

EDEM ΜΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗ

Luna Rodos

Amazones

ATHENSSEXSTUDIOS

Maria IND

IOANNA IND

NeLLy IND

Αναστασια IND

ΖΩΗ(IND)

Julia IND

Aimilia Barak

Agni Massage

MEDUSA

FRANTZI 2